Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Με σπασμένο χέρι στην παράσταση του Σαββάτου η Τζένη Κοσμίδου


Η Μάγισσα Ταραντούλα, κατά κόσμον γνωστή ως Τζένη Κοσμίδου, έπαιξε με σπασμένο χέρι στην αποκριάτικη παιδική παράσταση "Η Μάγισσα ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τις απόκριες" το Σάββατο 9/3.
Η αγαπημένη μας ηθοποιός μη θέλοντας να απογοητεύσει τους μικρούς της φίλους που κατακλύζουν το θέατρο Vault κάθε Σάββατο στις 12:00 και στις 15:00 έπαιξε παρά το ατύχημα της με περίσσιο κέφι και ζωντάνια. Έχοντας την συμπαράσταση και την φροντίδα όλων των συνεργατών της και κυρίως της Αγγελικής Γκαλμπένη - Παπαγρηγορίου η οποία πέρα από σκηνοθέτης της παράστασης μοιάζει να είναι και η στενότερη φίλη και συνεργάτης της κυρίας Κοσμίδου, ενθουσίασε τα παιδιά σε τέτοιο βαθμό που όσα δεν είχαν δει την παράσταση πίστευαν πως το σπασμένο χέρι ήταν μέρος της υπόθεσης του έργου.
Οι παραστάσεις της αποκριάτικης μάγισσας Ταραντούλας ολοκληρώνονται το Σάββατο 16/2. Όπως ανακοίνωσαν Τζένη Κοσμίδου και Αγγελική Γκαλμπένη - Παπαγρηγορίου οι παραστάσεις των 12:00 και των 15:00 στις 16/2 θα πραγματοποιηθούν κανονικά παρά το ατύχημα της πρώτης και πολύ σύντομα θα μας χαρίσουν νέες κεφάτες περιπέτειες της μάγισσας Ταραντούλας που τόσο έχει αγαπηθεί από τους μικρούς μας φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές