Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο για όσους αγαπούν τα ζώα

Animal Communication: Διαισθητική Επικοινωνία με τα ζώα


Εισαγωγή:
Το προτιμότερο μέσο επικοινωνίας των ζώων στην επικοινωνία μεταξύ τους, αλλά και με τους ανθρώπους, είναι μέσω της διαίσθησης. Έξω στην φύση, κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, όπου η οπτική επαφή χάνεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα και σε μεγάλες αποστάσεις, ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Στην καθημερινότητα μας χάνουμε πολλές πληροφορίες, αλλά και την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, από τα ζώα τα δικά μας και από αυτά με τα οποία δουλεύουμε χωρίς την ικανότητα να επικοινωνήσουμε με τον τρόπο αυτόν. Δεν είναι, εξάλλου ένας τρόπος άγνωστος σε εμάς. Έτσι επικοινωνούσαμε και εμείς πριν την ανάπτυξη της γλώσσας. Είναι έμφυτο ένστικτο το οποίο εύκολα επανέρχεται με λίγη καθοδήγηση.

Θα μάθετε:
1) Πως να αναγνωρίσετε και να ενεργοποιήσετε την έκτη αίσθηση σας
2) Πώς να αναπτύξετε την διαίσθηση σας με τα ζώα
3) Τον ενεργειακό κόσμο των ζώων
4) Πως να συνδεθείτε με ζώο

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρετε φωτογραφίες από τα ζωάκια σας.

Πότε:
Το σεμινάριο θα κρατήσει δύο μέρες:
Σάββατο 01/04/2017: 12:00-16:00
Κυριακή 02/04/2017: 10:00-14:00

Εισηγήτρια:
Η Marilyn Peters, Bsc Msc, ειδικεύεται στην προβληματική συμπεριφορά των ζώων συντροφιάς. Έχει πτυχίο (BSc) στην Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά και Πρόνοια των Ζώων (Applied Animal Behaviour and Animal Welfare) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Επιπλέον, διαθέτει δίπλωμα στην Αρωματοθεραπεία για ζώα, από το School of Essential Balance των Essential Animals της Αγγλίας και εκπαίδευση Ρέικι, EFT, Tong Ren και ThetaHealing. Την διαισθητική επικοινωνία την διδάχθηκε από την Wendy Wolfe στην Αμερική το 2008.
Τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως σύμβουλος συμπεριφοράς ζώων, χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή ολιστική προσέγγιση, με σκοπό την ψυχολογική και πνευματική αποκατάστασή τους.
Η Marilyn συνεργάζεται στενά με κτηνιάτρους, οργανώσεις προστασίας των ζώων, και εκπαιδευτές ζώων σε ζητήματα πρόνοιας των ζώων. Aαρθρογραφεί σε εφημερίδες & περιοδικά και συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα προσφέροντας συμβουλές.

Εισφορά: 70€ όλο μαζί.
Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξετε μόνο την πρώτη ενότητα για την οποία η εισφορά είναι 40€

Σάββατο 01/04/2017: 12:00-16:00
Κυριακή 02/04/2017: 10:00-14:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 487 5507 για να δηλώσετε συμμετοχή.
Oι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές