Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος έκαψε την ουρά της αλεπούς;

Τίτλος: Ποιος έκαψε την ουρά της αλεπούς;
Συγγραφέας: Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη
Εικονογράφηση: Σπύρος Γούσης
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Λωτός (από 9 ετών)
Πρώτη έκδοση: Ιανουάριος 2011
Σελ.: 120
Τιμή: 9,90€
ISBN: 978-960-453-870-6

Η φουντωτή ουρά της Αριάδνης, της αλεπούς, τσουρουφλίζεται μυστηριωδώς, ύστερα από έναν υπνάκο στο ξέφωτο του δάσους. Είναι ο δράστης κάποιος ύπουλος εχθρός, όπως πιστεύει ο κύριος Ευθύμης, η σαύρα, ή μήπως η Αριάδνη δεν υπολόγισε έναν παράγοντα της… φύσης; Και η εκδίκηση που ζητούν τα ζώα από το δράστη μήπως καταλήξει εις βάρος τους;

Από την πώληση κάθε αντιτύπου του βιβλίου ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ;, €0,50 διατίθενται για την υποστήριξη του έργου του WWF Ελλάς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ-ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ γεννήθηκε το 1975 στη Λάρισα όπου ζει και εργάζεται. Το 1998 τελείωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι σπουδές της, η επαγγελματική της επαφή με τα παιδιά αλλά κυρίως η αγάπη της για τη συγγραφή και τους νεαρούς αναγνώστες την ώθησαν να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού, με την ελπίδα ο δρόμος να είναι μακρύς…
Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ (Βραβείο Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2009), ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ και ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές