Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Bollywood Show


Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm φέρνει την μαγεία του Bollywood στην Αθήνα και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπερπαραγωγή «BOLLYWOOD SHOW» την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 21:00 στο Θέατρο Badminton.
Μετά από την μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood, έρχεται το «BOLLYWOOD SHOW», ένα μοναδικό χορευτικό show βασισμένο στις μεγάλες παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, μια ονειρική φυγή από την πραγματικότητα και ένα ταξίδι στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας. Με τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το «BOLLYWOOD SHOW» προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς πάνω από 100 κοστούμια τα όποια προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, μιας χωράς τόσο πλούσιας πολιτισμικά.
Εμπνευσμένο από το Bollywood, αυτή την μεγάλη βιομηχανία του σινεμά, των γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει χορό μουσική και τραγούδι. Με πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.
Συντονιστείτε στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε την υπερπαραγωγή «BOLLYWOOD SHOW» που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας ένα εκθαμβωτικό σόου που αποκαλύπτει τη γοητεία της Ινδίας, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Θέατρο Badminton.

"BOLLYWOOD SHOW" | ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, Ώρα Έναρξης: 21:00
Διοργάνωση: Inter Show Productions
Χορηγός Επικοινωνίας: 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm

Τιμές Εισιτηρίων: Α΄ ζώνη: 40€, Β΄ζώνη: 35€, Γ΄ζώνη: 25€, Φοιτητικό: 20€,
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, Θέατρο Badminton, Public και Metropolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές