Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

«Nτράιβ ιν», της Μαρίας Μαρκουλή

Ένας παπαγάλος διαβάζει τις πινακίδες, ένας σταρ του τραγουδιού είναι ξαπλωμένος στο πορτ μπαγκάζ και ένας εξορκιστής κακών πνευμάτων από αμάξια κάνει επίδειξη στην τηλεόραση. Οδηγοί μεθυσμένων πελατών, παρκαδόροι με παρελθόν και διαφημιστές που σπάνε το κεφάλι τους για το επόμενο μοντέλο πάνω σε τροχούς θα συναντήσουν στη διαδρομή τον Έλβις, τον Θεό στο βενζινάδικο, τον Μοντέρνο Κόσμο και κάτι Καλά Παιδιά με αγωνίες για το μέλλον.

Ιστορίες με δρόμο και χωρίς δρόμο, με γεμάτο ντεπόζιτο και αυτοκίνητα για να τις οδηγήσουν. Ιστορίες για παράξενα αμάξια και συνηθισμένους ανθρώπους, για παράξενους ανθρώπους και κανονικά αυτοκίνητα, που μια στροφή ή απλώς η ευθεία αλλάζει την πορεία τους.

Με το πόδι στο γκάζι, το νου στα χιλιόμετρα και το βλέμμα κάθε τόσο στον καθρέφτη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ακολουθεί - Ντράιβ Ιν και μην αφήσεις να σε προσπεράσουν.



Λίγα λόγια για την Συγγραφέα:

Η Μαρία Μαρκουλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Τα Νέα», όπου και ξεκίνησε να γράφει έχοντας κερδίσει λογοτεχνικό διαγωνισμό που είχε προκυρήξει η εφημερίδα.
Έχει συνεργαστεί με περιοδικά και την τηλεόραση. Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. To Nτράιβ Ιν είναι το πρώτο της βιβλίο.


Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 19:00, η Μαρία Μαρκουλή θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Ντράιβ ιν" στο βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης στη στοά", Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι Αττικής, Τηλ. 210 6800644.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές