Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

«Μωρά», του Δρ. Κρίστοφερ Γκρην

Ο ερχομός ενός μωρού είναι μια συναρπαστική και ιστορική στιγμή όμως πολλοί γονείς αισθάνονται αβέβαιοι, μπερδεμένοι και καθόλου σίγουροι για τους εαυτούς τους. Μην απελπίζεστε! Γιατί το βιβλίο Μωρά! έχει έρθει για να ξαναβάλει τη χαρά στην ανατροφή των παιδιών. Γεμάτο, λογικές, πρακτικές και σύγχρονες συμβουλές για τις καθημερινές έγνοιες που απασχολούν τους γονείς τον πρώτο χρόνο της ζωής του παιδιού τους.

Το βιβλίο καλύπτει θέματα όπως διατροφή, κλάμα και ύπνος αλλά και τις πιο χιουμοριστικές, ανάλαφρες στιγμές της οικογενειακής ζωής. Γιατί αυτό το βιβλίο δεν αφορά μόνο τα μωρά, αλλά τις οικογένειες και τις σχέσεις.

Η γέννηση – Γνωριμία με το νεογέννητο – Η άφιξη στο σπίτι – Μελαγχολία – Δέσιμο – Αδέρφια – Διατροφή – Δίδυμα – Προβλήματα ύπνου – Πάνες – Ασφάλεια στο σπίτι – Κολικοί – Κλάμα – Συνηθισμένες αρρώστιες – SIDS – Εργαζόμενες μητέρες – Παππούδες

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλατύπους.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Δρ. Κρίστοφερ Γκρην είναι ο διάσημος συγγραφέας των βιβλίων «Δαμάζοντας τα Νήπια (Νο 1 σε πωλήσεις οδηγός ανατροφής, παγκοσμίως) και «Τα νήπια έγιναν Παιδιά». Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια έχει βοηθήσει γονείς με τις συμβουλές του για τα μωρά, τα νήπια και τα μικρά παιδιά. Παιδίατρος και επίτιμος διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων του Westmead στο Σίντνεϋ, η θρυλική τεχνική ύπνου του Δρα Γκρην χρησιμοποιείται σήμερα σε όλο τον κόσμο.



Για να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο «Μωρά» του Δρ. Γκρην, κάντε κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές