Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

«Δαμάζοντας τα Νήπια», του Δρ. Κρίστοφερ Γκρην

Ο Νο 1 σε πωλήσεις οδηγός ανατροφής, παγκοσμίως.

Αυτό το παγκόσμιο μπεστ-σέλερ τώρα μεταφρασμένο στα Ελληνικά και αναθεωρημένο για τον 21ο αιώνα προσφέρει φιλικές, πρακτικές συμβουλές για μια ολοκαίνουρια γενιά γονέων. Οι σημερινοί γονείς, τις χρειάζονται περισσότερο παρά ποτέ –διαθέτουν λιγότερο χρόνο, αλλά πιέζονται να επιτύχουν και στην δουλειά και στο σπίτι. Με χιούμορ, το σήμα κατατεθέν του, και λογική ο Δρ Γκρην απομυθοποιεί τη φροντίδα των παιδιών και ξαναφέρνει τη διασκέδαση στο ρόλο του γονιού. Οι μέθοδοι που θα βοηθήσουν τους γονείς να χαρούν τη νηπιακή ηλικία. Τους καθησυχάζει θυμίζοντάς τους πως όλα είναι απολύτως φυσιολογικά και δεν είναι μόνοι. Μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά του για:
- Αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα ύπνου
- Επιτυχημένη αγωγή τουαλέτας
- Υγιεινή διατροφή
- Πειθαρχία
- Δύσκολα παιδιά
- Εργαζόμενους γονείς και πολλά άλλα!

Ο Συγγραφέας
Ο Δρ Κρίστοφερ Γκρην είναι εδώ και 20 χρόνια ο διασημότερος συγγραφέας συμβουλευτικών βιβλίων για γονείς. Παιδίατρος και επίτιμος Διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων στο Westmead του Sydney, η θρυλική τεχνική ύπνου του, χρησιμοποιείται τώρα σε όλο τον κόσμο. Στα μπεστ-σέλερ βιβλία του περιλαμβάνονται τα ΜΩΡΑ! Και ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.

«Η σύγχρονη κοινωνία με τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πλημμυρίζει με άγχος τους γονείς στην προσπάθεια τους να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους. Το βιβλίο Δαμάζοντας τα Νήπια είναι το ασφαλέστερο αγχολυτικό…»
Αντώνης Καττάμης Επικ. Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Δρ Καττάμης προλογίζει την Ελληνική έκδοση του βιβλίου.


Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλατύπους.


Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο του Δρ. Γκρην «Δαμάζοντας τα νήπια» κάνοντας κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές