Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Η αγάπη διδάσκεται

Ιλάειρα και Βασίλης Μπουντούρης

Η αγάπη διδάσκεται

Ιστορίες με γάτους για παιδιά «γάτους»
Δώρο το dvd

Σκίτσο: Ελένη Ξουπά



«Ο γάτος μου, ο Τζούνιορ, δεν είναι φλωράκι και μαμόθρεφτο. Είναι ένας κανονικός γάτος. Πριν λίγες μέρες μού χάρισαν τον Στιτς, έναν μικρό ποντικό. Ο Τζούνιορ από την αρχή δεν είδε με καλό μάτι τον Στιτς. Ακόμα δεν ξέρω αν τον βλέπει για μεζέ ή τον κοιτάει από περιέργεια… Ο γάτος παίρνει μαθήματα αγάπης. Πρέπει να μάθει να μη ζηλεύει κι ότι η αγάπη μοιράζεται χωρίς να λιγοστεύει. Με αγωνία αποφάσισα να κάνω το μεγάλο πείραμα μπροστά στην κάμερα. Θέλω να αποδείξω ότι η αγάπη διδάσκεται. Αν ο γάτος μου φάει το ποντίκι, για μένα θα είναι καταστροφή. Το γκρέμισμα του κόσμου της αγάπης…»



Η Ιλάειρα Μπουντούρη έχει γράψει το σενάριο και σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία Η Αγάπη Διδάσκεται, η οποία παίρνει και το πρώτο βραβείο για το 2007 στην κατηγορία μυθοπλασίας στο ιντερνετικό φεστιβάλ Bigbang. Από πολύ μικρή πήρε μέρος ως ηθοποιός σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Βασίλης Μπουντούρης έχει γράψει τα βιβλία «Η Πόλη του Ήλιου», «Η Άλλη Μήδεια», «Τα Μαύρα Ρόδα» (βραβείο λογοτεχνίας «Παρνασσός») και το θεατρικό για παιδιά «Λέων ο Α΄, βασιλιάς της Ζούγκλας».
Έχει γράψει τα σενάρια και έχει σκηνοθετήσει επτά μεγάλου μήκους ταινίες, μεταξύ των οποίων, «Είμαι…», «Ο Παράδεισος Ανοίγει με Αντικλείδι» και «Μπίζνες στα Βαλκάνια». Έχει βραβευτεί επανειλημμένα με τα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας.
Το βιβλίο "Η αγάπη διδάσκεται" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές