Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Σκλαβενίτης: «Καμία αύξηση σε 10.000 προϊόντα έως 30 Σεπτεμβρίου 2008»

Ανακοίνωση προς τους πελάτες μας:

«ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ 10.000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΩΣ 30/09/08»

Με αφορμή την Παγκόσμια Κρίση στα Τρόφιμα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τα εξής:


ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

α. Εφαρμόζουμε με συνέπεια την πάγια πολιτική της Επιχείρησης μας που είναι, «να διαθέτουμε άριστη ποιότητα στις φθηνότερες τιμές», γεγονός που αναγνωρίζεται από εσάς, που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, αλλά και που αποδεικνύεται από το καθαρό κέρδος μας, που είναι λιγότερο από το ένα τοις εκατό (1%) των εισπράξεων μας.
β. Έχουμε ήδη απορροφήσει, κατά το διάστημα των τελευταίων έξι μηνών, ένα σημαντικό μέρος των ανατιμήσεων, που έχουν σημειωθεί λόγω των διεθνών συγκυριών.
γ. Έχουμε μειώσει τα ήδη χαμηλά ποσοστά του μικτού κέρδους σε πολλά είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να μην αυξηθούν οι τιμές τους.


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

Παρόλα αυτά, συναισθανόμενοι την κοινωνική μας ευθύνη και τις αυξημένες ανάγκες των νοικοκυριών, στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, δεσμευόμαστε ότι:

α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ οι τιμές 10.000 τυποποιημένων τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ειδών ατομικής υγιεινής, από την 1η Ιουνίου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2008.
(Τυποποιημένα θεωρούνται όλα τα προϊόντα που διατίθενται από τα ράφια και τα ψυγεία αυτοεξυπηρέτησης. Από την πιο πάνω δέσμευση εξαιρούνται, τα τυποποιημένα φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ψάρια και κρέας, οι τιμές των οποίων αυξομειώνονται, σχεδόν καθημερινά, λόγω των ιδιαιτεροτήτων στην ποιότητα και στην παραγωγή τους).

β. Θα συνεχίσουμε να ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ τις τιμές των προϊόντων, όπως κάνουμε πάντα, όταν οι Προμηθευτές μας (Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Παραγωγοί και Εισαγωγείς) μειώνουν τις τιμές των προϊόντων τους.

γ. Θα παρέχουμε ακόμη περισσότερες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες των προϊόντων, που διακινούμε, και όχι επιλεκτικά σε ορισμένες από αυτές, ώστε οι τιμές μας, να είναι στο σύνολο τους, «Τόσο Φθηνά Όσο Πουθενά».

Εκτιμούμε, ότι οι δεσμεύσεις μας θα συμβάλλουν καθοριστικά στη συγκράτηση του πληθωρισμού και στην αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά το σπουδαιότερο θα ωφελήσουν άμεσα τους καταναλωτές.

Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Super Market Σκλαβενίτης, κάνοντας κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές