Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Μποϋκοτάζ κατά της ακριβείας, μέχρι να γονατίσει

Δίκαιες τιμές στα τρόφιμα!!! Το ζητούμε και το δικαιούμαστε.


Κάθε Πέμπτη – αποχή από την αγορά τροφίμων.


Ημέρα δήλωση αποχής κατά της ακρίβειας. Θα κάτσω στο σπίτι –πάω μόνο στη λαϊκή- Έλληνα η επιλογή είναι δική σου. Το ΙΝΚΑ σου στέλνει το μήνυμα. Για να το ακούσει η αγορά κατ’ ευθείαν από εσένα. Άκουσες τι λέει το ΙΝΚΑ;

Κάθε Πέμπτη ούτε ένα ευρώ στην αγορά τροφίμων. Όταν, η Πέμπτη γίνει αργία στην αγορά τροφίμων, η αγορά θα ξέρει ότι μπορεί να γίνει και γενική αργία στην αγορά. Το θα κάτσω στο σπίτι – μπορεί να γίνει για κάθε Πέμπτη γενικό. Το αν θα ψωνίσουμε την Τετάρτη ή την Παρασκευή, δεν μας είναι το σημαντικό. Έλληνες, η αγορά πρέπει να καταλάβει, ότι το αφεντικό είναι αυτός που κρατά τα λεφτά, δηλαδή εσύ.
Και, μάθε να σκέφτεσαι με λεπτά και όχι με ευρώ. Δηλαδή μη σκέφτεσαι με χρυσές λίρες, αλλά με τάλιρα. Επί τέλους τέλος στην κοροϊδία των μέτρων και των ελέγχων χωρίς να κάμπτεται η αγριότητα της ελληνικής αγοράς.


Σήμερα είναι Πέμπτη – δεν αγοράζω τρόφιμα – δεν συμμετέχω στην ακατάπαυτη αισχροκέρδεια – δεν συμμετέχω σε ένα πανελλήνιο κλαυθμό κοιτάζοντας τους άλλους.
Δεν πάω αγορά για τρόφιμα την Πέμπτη.


Για όσους ακόμα δεν κατάλαβαν, απαραίτητο είναι, να μην μπορεί ούτε η αγορά ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα ΜΜΕ, να επικαλεστούν ότι ο Έλληνας είναι αμέτοχος στην ανάγκη και δράση προστασίας του εισοδήματος του. Για αυτό το τελευταίο, το μήνυμα: μποϋκοτάζ την Πέμπτη και - κάθε Πέμπτη δεν πάω για αγορά τροφίμων - πρέπει να αφήσει την Πέμπτη, τις λάμπες να καίνε χωρίς πελάτες. Θέλουμε – θέλετε, να ξέρει η αγορά, και να της γίνει μάθημα που θα το θυμάται, το ότι κουμάντο κάνει ο καταναλωτής και όχι αυτή. Στο ταγκό της αισχροκέρδειας, δεν έχουμε τακούνια κατάλληλα και στο τραπέζι της, να κάτσουν μόνοι τους να την φάνε. Και, καλή χώνεψη. Ο τελευταίος γελάει καλύτερα.


ΙΝΚΑ
Γενική ομοσπονδία καταναλωτών Ελλάδας
Ακαδημίας 7
Αθήνα 10671
τηλ: 210 3632443
fax: 210 3633976
Ανοιχτή γραμμή: 1721
email: inka@inka.gr
web: http://www.inka.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές