Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

54o Ετήσιο Συνέδριο των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά

Αγαπητοί Συμπατριώτες Χιώτες και Φίλοι,

Ο Χιακός Σύλλογος του Warren, Ohio «Αγία Μαρκέλλα» είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα είναι ο οικοδεσπότης και διοργανωτής του 54ου Ετήσιου Συνεδρίου των Ηνωμένων Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά το οποίο θα λάβει χώρα στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2008.

Για μια ακόμη φορά προετοιμάζουμε ένα αξέχαστο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο με μουσικούς από την Ελλάδα, γκολφ σε παγκοσμίου φήμης τοποθεσία, ημερήσια εκδρομή στο Pittsburgh, Pennsylvania, την οποία διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος «Πρόοδος», και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Θα είναι τιμή μας να σας έχουμε εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας στο 54ο Συνέδριο μας. Παρακαλούμε σημειώστε την ημερομηνία τώρα!

Την Παρασκευή θα έχουμε μια αξέχαστη βραδιά με τον Λευτέρη Μπουρνιά στο κλαρίνο και τον Βασίλη Πατρίκη στο βιολί. Η τιμή των εισιτηρίων είναι $20 για τους ενήλικες και $15 για τα παιδιά κάτω των 18 ετών.

Το Σάββατο για την διασκέδαση μας θα είναι κοντά μας διάσημη ορχήστρα από την Ελλάδα. Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους: Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Ευδοκία Πουλάκη, Μάκη Μπέκο – Κλαρίνο, Θεοδωράκη Καμπουρίδη - Μπουζούκι και την ορχήστρα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Η τιμή των εισιτηρίων είναι $90 το άτομο για το δείπνο και τον χορό. Εισιτήρια μόνο για το χορό διατίθενται στην τιμή των $60 για τους ενήλικες και $40 για τα παιδιά κάτω των 18 ετών. Τα εισιτήρια για το δείπνο σας εξασφαλίζουν προνομιακές θέσεις στον χορό.

Επίσης ετοιμάζουμε επετειακό λεύκωμα και ελπίζουμε ότι ο καθένας από σας θα υποστηρίξει τις προσπάθειες μας με την καταχώρηση προσωπικών μηνυμάτων ή διαφημίσεων των επιχειρήσεων σας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους τον Οκτώβριο και αναμένουμε την συμμετοχή και υποστήριξη σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που βοηθάτε το Σύλλογο του Warren να διοργανώσει ένα αξέχαστο Συνέδριο.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Αννα Χαλκιά,
Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων

Ευάγγελος Ζουμάς,
Πρόεδρος του
Χιακού Συλλόγου του Warren, Ohio

Παρασκευή Ζουμά,
Πρόεδρος Επιτροπής Συνεδρίου



Βρείτε ξενοδοχείο στο Ohio κάνοντας κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές