Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Εκδηλώσεις για Παιδιά

Οι εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ οργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων για ΠΑΙΔΙΑ:


1) Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008, στις 12.30, στο εμπορικό κέντρο THE MALL, στο κατάστημα της FNAC θα γίνει εκδήλωση - παρουσίαση των βιβλίων της Λήδας Βαρβαρούση “Το αγαπημένο μου σπιτάκι” και της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου “Θέλω να γίνω ήρωας”

Μα τι συμβαίνει; Μπερδεύτηκαν τα παραμύθια; Ο Παναγιώτης ψάχνει να βρει ένα τρόπο να γίνει ήρωας. Από την άλλη μεριά, μια ατρόμητη πιτσιρίκα έχει φτιάξει το δικό της μαγικό κόσμο και προσκαλεί τον Παναγιώτη στο παραμύθι της!
Η Λήδα και η Φραντζέσκα (που είναι φίλες αλλά και λίγο... παλαβούτσικες), σκέφτηκαν να ενώσουν τα δύο τους παραμύθια σε ένα! Παιδιά ελάτε να τις βοηθήσετε στις τρέλες τους!!!



2) Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008, στις 9.00, στην Στοά του Βιβλίου/Αίθουσα λόγου και τέχνης (Πεσματζόγλου 5 Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο “Δουλεύοντας την ετερότητα και τη διαθεματικότητα, με αφορμή το έργο της Λήδας Βαρβαρούση”.

Η ημερίδα αφορά εκπαιδευτικούς, όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.



3) Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008, στις 18.00, στο Διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” (επίπεδο αναχωρήσεων είσοδος 2), θα γίνει εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της Τασούλας Τσιλιμένη “Δέντρο από αγάπη”
Μα τι ζητά ένα δέντρο καταμεσής του δρόμου μιας μεγαλούπολης;Τα δέντρα κλαίνε;Αν, λέμε αν, ένα δέντρο μείνει χωρίς ρίζες, μπορεί να ζήσει;Μπορεί ο παππούς να γίνει… σύννεφο; Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τη αιώνια σχέση Αγάπης-Ζωής μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης.



4) Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008, στις 11.30 το πρωί, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Ντορίνας Παπαλιού “Όταν ο Ζορό έφαγε την έκθεσή μου” από τη σειρά Πετάει Πετάει.

Ένα δροσερό κείμενο που πιάνει τους καημούς κάθε ''ζαβολιάρη'' μαθητή.



5) Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008, στις 12.00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Πιπίνη “Λέξεις και χρώματα, τελείες και κόμματα”.

Κάτι απρόβλεπτο, παράξενο και μαγικό έρχεται να αλλάξει τα παιχνίδια και τις συνήθειες του μικρού Βασίλη και μιας παρέας παιδιών και να τους ταξιδέψει μέσα σε μια στιγμή, σε άγνωστους κόσμους και συναρπαστικούς. Πώς όμως; Σας περιμένουμε να το μάθουμε παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές