Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο χαμένος λαβύρινθος

Συγγραφέας: Γουίλ Άνταμς, ΗΠΑ
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρούξης
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Ξένοι Λογοτέχνες
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2011
Σελ.: 464
Τιμή: 17,70€
ISBN: 978-960-453-796-9

Ο αρχαίος κόσμος ετοιμάζεται να αποκαλύψει το πιο μεγάλο μυστικό του.
Ο Ρολάν Πετιτιέ, ένας αρχαιολόγος που είχε εξαφανιστεί για καιρό, ανακαλύπτεται ετοιμοθάνατος στο ξενοδοχείο του μια μέρα προτού κάνει μια εντυπωσιακή ανακοίνωση. Γιατί όμως ενδιαφέρεται γι’ αυτόν ένας Γεωργιανός βαθύπλουτος ψυχοπαθής, ο Μιχαήλ Νεργκάτζε; Και τι συμβαίνει όταν ένας αστυνομικός ξυλοκοπά τον κύριο ύποπτο, τον Αυγουστίνο Πασκάλ, τόσο άσχημα ώστε να τον ρίξει σε κώμα και να μην μπορεί ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του;
Προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητα του Αυγουστίνου, ο αιγυπτιολόγος Ντάνιελ Νοξ και η σύντροφός του, η Γκέιλ Μπονάρ, προχωρούν όλο και πιο βαθιά σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο αρχαίων ευρημάτων και πολιτικών παιχνιδιών. Η ζωή τους θα κινδυνεύσει, και ο μόνος τρόπος για να αποφύγουν το θάνατο είναι να λύσουν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια όλων των εποχών.
Μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης που ταξιδεύει τον αναγνώστη στον μινωικό πολιτισμό και στη χαμένη Ατλαντίδα.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο ΓΟΥΙΛ ΑΝΤΑΜΣ εργάστηκε ως πωλητής σε κατάστημα και αποθηκάριος προτού προσληφθεί από μια εταιρία συμβούλων επικοινωνίας στην Ουάσινγκτον, όπου έγραψε πολυάριθμες εταιρικές ιστορίες και βιογραφίες. Κατά καιρούς, έπαιρνε άδεια προκειμένου να ταξιδέψει σε απομακρυσμένα μέρη αναζητώντας εξωτικά τοπία για τις ιστορίες του. Αφού εργάστηκε στο Λονδίνο για λίγο καιρό, παραιτήθηκε από τη δουλειά του, πούλησε το σπίτι του και αφοσιώθηκε στη συγγραφή. Έπειτα από πενήντα απορριπτικές επιστολές και τουλάχιστον επτά αναθεωρημένες εκδοχές του μυθιστορήματός του, το όνειρο του Άνταμς έγινε πραγματικότητα. Το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες, ενώ Η ΕΞΟΔΟΣ κυκλοφορεί σε 10 χώρες. Και τα δυο βιβλία κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.willadams.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές