Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΒΡΑΔΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Τίτλος βιβλίου: ΒΡΑΔΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Συγγραφείς: Stephenie Meyer, Kim Harrison, Meg Cabot, Michele Jaffe, Lauren Myracle
Εκδόσεις Πλατύπους
Αρ. σελίδων: 288
Τιμή: €17
ISBN: 978-960-6665-67-7
Ημερ.κυκλοφ.: 24 Μαΐου 2011

ΠΕΝΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ. ΠΕΝΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Σε αυτήν τη συναρπαστική συλλογή από υπερφυσικές ιστορίες, οι συγγραφείς μπεστ-σέλερ Stephenie Meyer (Λυκόφως), Kim Harrison (Once Dead, Twice Shy), Meg Cabot (How To Become Popular), Lauren Myracle (TTYL) και Michele Jaffe (Bad Kitty) ανάγουν τις ατυχίες που μπορεί να συμβούν σε ένα χορό αποφοίτησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο –ένα πραγματικά σατανικό επίπεδο.
Γιατί οι δικοί τους ήρωες έχουν περισσότερους λόγους να ανησυχούν για τη βραδιά χορού, από τα ενδυματολογικά προβλήματα και την έλλειψη χορευτικού ταλέντου. Έχουν να αντιμετωπίσουν δαίμονες, βρικόλακες και ζωντανούς νεκρούς.

Η Μαίρη και ο Άνταμ προσπαθούν να σώσουν τη φίλη τους από τον Σεμπάστιαν, ένα γοητευτικό νεαρό που τυχαίνει να είναι ο γιος του Δράκουλα.
Το μαγικό κορσάζ της Φράνκι πραγματοποιεί ευχές. Όταν η τραγωδία χτυπάει, η ευχή της, που γίνεται σε κατάσταση βιαστικής απόγνωσης, αποδεικνύει πως πρέπει κανείς να προσέχει πολύ τι εύχεται.
Ένας μαύρος Θεριστής σκοτώνει τη Μάντισον Έιβερι, αλλά της δίνεται ένας ακόμη χρόνος με τους ζωντανούς.
Η Μιράντα, ένα κορίτσι με υπερδυνάμεις πρέπει να συνεργαστεί με έναν προφήτη για να ανατρέψει μια σειρά εγκλημάτων.
Τέλος η Σίμπα, που είναι δαίμονας, κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι όλοι θα περάσουν φρικτά στο χορό.

Οι συγγραφείς
Η Stephenie Meyer, η συγγραφέας της Νο 1 παγκόσμιας μπεστ-σέλερ σειράς βιβλίων Το Έπος του Λυκόφωτος και του μυθιστορήματος Το Σώμα, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ με πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας. Ζει με το σύζυγό της και τους τρεις γιους της στην Αριζόνα. Επισκεφθείτε τη στην ιστοσελίδα της, www.stepheniemeyer.com.
H Kim Harrison είναι η συγγραφέας των μπεστ-σέλερ των New York Times, Once Dead Twice Shy, Dead Witch Walking, The Good, The Bad, and The Undead, Every Which Way But Dead και A Fistful of Charms. Όταν δεν ξημεροβραδιάζεται στα μαγαζιά αναζητώντας καλή μουσική, καλή σοκολάτα και σέξι μπότες, η Kim εργάζεται σκληρά στο επόμενο μυθιστόρημά της. Επισκεφθείτε τη στην ιστοσελίδα της, www.kimharrison.net.
H Meg Cabot είναι η συγγραφέας των μπεστ-σέλερ Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας. Τα υπόλοιπα βιβλία της για εφήβους περιλαμβάνουν τα Airhead, Being Nikki, τη σειρά Mediator, τα βιβλία 1-800-Where-R-You, τα All-American Girl, Ready or Not, Teen Idol, Avalon High, Jinx και How to be Popular. Επισκεφθείτε τη στην ιστοσελίδα της, www.megcabot.com.
H Lauren Myracle είναι η συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων για εφήβους και νεαρούς ενήλικες όπως τα How to be Bad, Bliss, Rhymes with Witches και τα μπεστ-σέλερ των New York Times TTYL, TTFN και L8R G8R. Ζει με την οικογένειά της στο Κολοράντο. Επισκεφθείτε τη στην ιστοσελίδα της, www.laurenmyracle.com.
H Michele Jaffe είναι η συγγραφέας των Bad Kitty και Kitty Kitty, καθώς επίσης και πολλών μυθιστορημάτων για ενήλικες όπως τα θρίλερ Bad Girl και Loverboy. Γεννημένη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, η Michele σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη. Επισκεφθείτε τη στην ιστοσελίδα της, www.michelejaffe.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές