Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Θα σε κάνω βασίλισσα

ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΕΖΟΝ 2011-2012

ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου

Διασκευή – Σκηνοθεσία Κώστας Τσιάνος
με τον Παύλο Κοντογιαννίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Τιμώντας την μνήμη του αγαπημένου μεγάλου κωμικού του Ελληνικού Κινηματογράφου Θανάση Βέγγου, το Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ, για την θεατρική σεζόν 2011-2012 θα ανεβάσει μια από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου, με τίτλο «Θα σε κάνω Βασίλισσα», σε διασκευή – σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και σκηνικά/κοστούμια Άγγελου Μέντη.

Παίζουν: Παύλος Κοντογιαννίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Ορκόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Θοδωρής Ρωμανίδης, Πατρίκιος Κωστής, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Λουκία Στεργίου, Μάκης Πατέλης.

Η κωμωδία των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου, πραγματεύεται τον συζυγικό βίο του πάμπλουτου αλλά σπαγκοραμμένου εργολάβου οικοδομών Αντώνη Τσιλιβίκη και της νέας και όμορφης γυναίκας του Ελένης, που άθελά της συναινεί σε μια κομπίνα οικονομικής αφαίμαξης του πλούσιου θείου της εξ Αμερικής. Όμως εντελώς ξαφνικά ο θείος ειδοποιεί ότι έρχεται στην Ελλάδα και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο Τσιλιβίκης μεταμφιέζεται σε έναν συνταξιούχο, που δήθεν νοικιάζει ένα δωμάτιο μέσα στο ίδιο του το σπίτι... Μαζί με τον θείο όμως εμφανίζεται και ένας πετυχημένος, ανοιχτοχέρης και κομψός επιχειρηματίας, που προσπαθεί να κατακτήσει την Ελένη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της... Εκπλήξεις, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές, αλλάζουν τον τρόπο ζωής της οικογένειας, κλείνοντας την αυλαία με αίσιο τέλος.

Η έναρξη των παραστάσεων προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές