Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

2ο Music Highway Festival


Το 2ο Music Highway Festival είναι εδώ!

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη δεύτερη παρουσία του φεστιβάλ που αρχίζει να καθιερώνεται ως θεσμός στη συνείδηση του
μουσικόφιλου κοινού. Και αν πέρυσι διασκεδάσαμε με τον “Tom Waits και τα κλαρίνα”, φέτος το μότο μας είναι το δυναμικό “Never too old to rock ‘n’ roll”!

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι “Daddy’s Work Blues Band,” μια μπάντα που με τη δική της ιδιαίτερη προσέγγιση των blues ξέρει να προσφέρει εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες δυναμισμό.
Τη σκυτάλη θα πάρουν οι “Rosewood Brothers”, ένα πολυμελές σχήμα που αν και έχει ως σταθερή βάση τον παραδοσιακό αμερικάνικο ήχο δε διστάζει να πειραματιστεί προσφέροντας ένα μείγμα από blues, soul, funk και rock στοιχεία.
Τρίτοι στη σειρά θα εμφανιστούν οι οικοδεσπότες του φεστιβάλ “Mr. Highway Band”, για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη με τη rock διάθεση και την ένταση που χαρακτηρίζει τα live τους.
Headliners της βραδιάς θα είναι οι “Bullets” από τη Θεσσαλονίκη. Μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές μπάντες με πορεία που ξεπερνά τα είκοσι χρόνια που εγγυάται με τους ξέφρενους rockabilly, surf και rock ‘n’ roll ρυθμούς της την απόλυτη διασκέδαση και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, το Κύτταρο ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το 2ο Music Highway Festival! Μια βραδιά γεμάτη μουσική, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΕΝΑΡΞΗ: 20.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ (+Beer)

Κύτταρο
Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Αθήνα
www.kyttarolive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές