Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Incognito

Incognito

Οι Incognito ένα από τα πιο σημαντικά group του βρετανικού κινήματος της acid jazz έρχεται στο Gazarte για τα δύο πρώτα του live στην Ελλάδα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Η διαρκής επιτυχία των Incognito είναι μία από τις πιο ωραίες ιστορίες της Βρετανικής μουσικής τα τελευταία 20 χρόνια. Ψάξτε την πρόσφατη ιστορία των soulful Βρετανών καλλιτεχνών και δεν πρόκειται να βρείτε άλλη τέτοια μπάντα που να συναγωνίζεται την αναγνωρισιμότητα και επιτυχία των Incognito! Ακόμα πιο σπάνιο είναι ότι αυτή η μπάντα έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο και έχει εξαπλωθεί σαν φαινόμενο και στον υπόλοιπο πλανήτη με δικούς της όρους. Και αυτή η ξεχωριστή θέση ανήκει δικαιωματικά στον Jean-Paul 'Bluey' Maunick και στους Incognito που δημιουργήθηκαν το 1980 και μέχρι σήμερα γιορτάζουν 25 χρόνια θετικής ενέργειας και αυθεντικού jazz funk τρόπου ζωής!

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Jazz Funk, κυκλοφόρησε το 1981 και ακολούθησαν άλλα 14 με πιο πρόσφατο το Surreal το 2012 το οποίο και θα παρουσιάσουν ανάμεσα σε άλλα και στην Αθήνα.

Ο leader των Incognito, ο συνθέτης, παραγωγός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Jean– Paul “Bluey” Maunick είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης υψηλής κλάσης. Οι Incognito έχουν συνυπάρξει και συνεργαστεί στην μακρόχρονη διαδρομή τους με μία σειρά από αξιοσημείωτους μουσικούς: Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Kelli Sae (of Count Basic) and Joy Malcom.

Θεωρούνται από τους πραγματικούς πρωτοπόρους της πρώιμης Jazz Funk σκηνής. Επί 25 χρόνια, ο Bluey και η ιστορία του με τους Incognito παραμένουν μία υπέροχη βρετανική περιπέτεια. Με Top Ten hits, παραγωγές για τους Chaka Khan, Philip Bailey και George Benson, συνεργασίες και επιτυχίες που δικαίως κατατάσουν τον Bluey Maunick ανάμεσα στους μεγάλους της παγκόσμιας soul σκηνής.

Μην χάσετε τα δύο live των Incognito στο Gazarte. Ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζει κάποιος, αρκεί να ακούσει μία συλλογή με τα κομμάτια τους για να τον χτυπήσει το ρεύμα που ακούει στο όνομα Incognito. Μία εκπληκτική 10 μελής μπάντα που μέσα στην διάρκεια των χρόνων πρόσφερε πραγματικά εξαιρετική μουσική και συνεχίζει με περισσότερη έμπνευση. Ας τους απολαύσουμε live για πρώτη φορά μαζί!

Οι Dr.Vodkatini θα ανοίξουν τις δυο συναυλίες ζεσταίνοντας το κοινό με ένα σφιχτό groovy set, με το εξής lineup:
MC Yinka - φωνή
Cristina Fontana - φωνή
Γκέλυ Φλουρή - φωνή
Χρίστος Τσαμαρδάς - κιθάρα
Ζωή Ευσταθίου - πλήκτρα
Daniel Adegbola - μπάσσο
Στέφανος Ψαραδάκης - τύμπανα
Δημήτρης "Vergone" Κεφαλίδης - κρουστά
Ανδρέας Θερμός - τενόρο σαξόφωνο
Διονύσης Κοκόλης - τρομπέτα

Incognito live
Opening Act: Dr.Vodkatini
15 & 16 Φεβρουαρίου 2013
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ: 210 3452277
A ζώνη: 50€
Β ζώνη: 40€
Όρθιοι: 25€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές