Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Mad TV: Special Εκπομπές!

Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 15:00
Αποκλειστική συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Θέμη Γεωργαντά στο πλαίσιο του μουσικού αφιερώματος «7 Ημέρες NOTIS» για το Mad Greekζ.


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 22:30
Πρώτο επεισόδιο Mad and the City (Επανάληψη του πρώτου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου από τον ALPHA) με τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Αλέξανδρο Συμηριώτη.
Ένα πρωτοποριακό, μουσικό, νεανικό μαγκαζίνο, το οποίο καλύπτει την ελληνική και παγκόσμια μουσική/showbiz επικαιρότητα αλλά και το lifestyle και τα trends που έχουν αυτοί και οι φίλοι τους.
Παιδιά της πόλης, του σήμερα, που ζούνε αυτά που λένε και λένε γι’ αυτά που ζούνε. Παιδιά που ξενυχτάνε, διαβάζουνε, ακούνε πολύ μουσική, γυρνάνε παντού και ξέρουν καλά τι θα πει “synch my mp3 player” και “olie”. Οι τρεις παρουσιαστές του Μad ΤV για πρώτη φορά μαζί σε ένα συνδυασμό στο ίδιο πλατώ… Απαραίτητα συστατικά του «Μad and the city»: πολύ μουσική, αστείρευτο χιούμορ, χαλαρό attitude και παρεΐστικη ατμόσφαιρα! Διεθνής και ελληνική μουσική & showbiz επικαιρότητα, νεανικά lifestyle θέματα, πλούσια ρεπορτάζ & αφιερώματα για skate, graffiti, δισκοπωλεία, μουσικές σκηνές, μόδα, τάσεις, κ.α. τηλεφωνικά παιχνίδια με το κοινό, θεματικά Top 5, εβδομαδιαίο Charts με τα ελληνικά και ξένα video-clip που έπαιξαν περισσότερο στο Mad TV, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών και καλεσμένοι αγαπημένα αστέρια της μουσικής σκηνής αλλά & ενδιαφέροντα πρόσωπα της νεανικής κουλτούρας.


Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 20:00
7ο Mad Secret Concert by WHAT’S UP με τον Γιώργο Μαζωνάκη
Παρακολουθήστε τον Γιώργο Μαζωνάκη να ερμηνεύει «revised» εκτελέσεις από αγαπημένα του τραγούδια σε ένα industrial χώρο με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο -ένα χώρο στα ναυπηγεία του Περάματος ο οποίος ανήκει στον πατέρα του. Ζήστε κι εσείς τη «μυστική» αυτή συναυλία μέσα από τους Mad δέκτες σας και απογειωθείτε με τα κομμάτια όπως: «Στον έρωτα παρανοείς», «Με λένε Γιώργο», «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας», «Ένα κενό», «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», «Gucci Φόρεμα», «3 το πρωί», «Φεύγω για μένα», «Ξημερώνει Πάλι» κ.ά. Απολαύστε μαζί του τους φίλους του: Émigré, Goin Through, Imam Baildi, Nikko Patrelaki και Σταμάτη Κραουνάκη σε εναλλακτικές εκτελέσεις!


Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 20:00
3ο Mad Live in Athens by VODAFONE CU με τους ΤΗΕ RASMUS
Συντονιστείτε στους Mad δέκτες σας και απολαύστε το αγαπημένο σας group από τη στιγμή που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε την παρουσιάστρια του MAD TV Λυδία Παπαϊωάννου, την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, την virtual ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά στο πολιτιστικό κέντρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το αποκλειστικό Autograph Session στο κατάστημα Metropolis του Κολωνακίου, το δείπνο τους σε παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα, μέχρι και τη στιγμή της αναχώρισής τους. “Ακολουθήστε” τους The Rasmus στα studios του MAD όπου μίλησαν στην εκπομπή του Mad TV «Your Space» με την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και στο Mad Radio 106.2 στην εκπομπή του Spyrea Sid!Και φυσικά απογειωθείτε με το ξεχωριστό τους live με φόντο την Ακρόπολή με αγαπημένα κομμάτια όπως: “Livin in a world without you”, “No fear”, “Immortal”, “Pelleily”, “Ghostbusters”, “Sail Away”, “In the Shadows” και πολλά ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές