Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

New Album: Χάρις Αλεξίου - Η Αγάπη θα σε βρει όπου και να 'σαι - Αλ Τσαντίρι: Η Χαρούλα Αλεξίου στον Λάκη Λαζόπουλο & Metropolis Live Stage

Στο Αλ Τσαντίρι αυτής της εβδομάδας ήταν καλεσμένη η Χάρις Αλεξίου. Παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι "Μεγάλωσα" από το νέο της δίσκο, στο οποίο έγραψε η ίδια και τους στίχους και τη μουσική. Σ΄αυτό το τραγούδι έχει βάλει πραγματικά ένα κομμάτι της ψυχής της και οι στίχοι του μπορούν να συγκριθούν με τα καλύτερα ποιήματα. Μας έκανε πολύ εντύπωση πόσο τρακ είχε πριν πει το πρώτο τραγούδι, που μάλλον δικαιολογείται απ' την αγωνία της για την αποδοχή του κόσμου ενός έργου τόσο προσωπικού. Ωστόσο με τις πρώτες νότες του τραγουδιού η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε σε ένα άλλο επίπεδο, στο οποίο το τρακ και η αγωνία δε χωρούσαν και μας πήρε και εμάς μαζί της σε ένα μαγικό ταξίδι με την φωνή της.

Η Χαρούλα Αλεξίου, που έχει σχεδιάσει περιοδεία στην Αμερική για τους Έλληνες του εξωτερικού μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο, θα παρουσιάσει το νέο της δίσκο "Η Αγάπη θα σε βρει όπου και να'σαι" αλλά και το λεύκωμα "Αλεξίου" στο νέο Metropolis Live Stage την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές