Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, της Λένας Καπνιά-Αραποστάθη

Νεανικό μυθιστόρημα
Εκδόσεις Κέδρος
ISBN: 978-960-04-4060-7
Σελ. 320
Τιμή: 12€
Ιούλιος 2010

Το μυστήριο της εξαφάνισης ενός ζευγαριού σε ένα μικρό αιγαιοπελαγίτικο νησί μετατρέπει τις διακοπές τριών κοριτσιών σε μια απίστευτη περιπέτεια. Ποιο μυστικό κρύβεται στο ακατοίκητο από χρόνια αρχοντικό που οι ντόπιοι το θεωρούν στοιχειωμένο; Τι ζητούν οι άγνωστοι που τριγυρίζουν στο ξωκλήσι των βράχων και στα ερείπια του Nαού του Απόλλωνα; Τι ρόλο παίζει το αγόρι με το παράξενο βλέμμα;
Μια σειρά από ερωτήματα που γεννιούνται μέσα από περίεργα γεγονότα οδηγούν στην αποκάλυψη μιας συγκλονιστικής ιστορίας που ξεκινάει από πολύ παλιά και εξακολουθεί να στοιχειώνει τη ζωή του τόπου και αυτών που ζουν δίπλα στην ίδια θάλασσα.

Η Λένα Καπνιά-Αραποστάθη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική στην Αθήνα και Πληροφορική στη Γαλλία. Έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αρσάκειο, Λεόντειο). Έχει γράψει παιδικά βιβλία με αντικείμενο τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διδακτικά βοηθήματα, επιστημονικές μελέτες, άρθρα και εκπαιδευτικό λογισμικό για παιδιά. Το Δίπλα στην ίδια θάλασσα είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sunarpastiki peripeteia kai apistefti ploki! Fadastiko biblio apo ta kalutera pou exo diavasei! To teleiosa se mia mera to kalokairi!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό βιβλίο!!!Το συνιστώ ανεπυφίλαχτα ειδικά για όποιον τον ενδιαφέρουν και παλίες ιστορίες σε σχέση με τον β' παγκόσμιο και το βυζάντιο...

Ανώνυμος είπε...

τελειο βιβλιο το διαβασα 2η φορα και 8ελω να το διβασω και 3η

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές