Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Ναραϊδοδιάσωση

Η νέα ταινία της Τίνκερμπελ αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και η Audio Visual παρουσιάζουν σε πρώτη κινηματογραφική προβολή τη νέα ταινία της Disney “Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Ναραϊδοδιάσωση” το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

Η πρώτη επαφή της Τίνκερμπελ με τους ανθρώπους, έρχεται στη μεγάλη οθόνη και είναι γεμάτη ανατροπές! Χρόνια πριν τη γνωριμία της με τη Γούεντι και τα Χαμένα Παιδιά η Τίνκερμπελ γνώρισε τη Λίζι, ένα μικρό κορίτσι με ακλόνητη πίστη στη δύναμη της νεραϊδόσκονης και στο μαγικό κόσμο που κατοικούν οι νεράιδες! Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίσκεψης των νεραϊδών στα ανθισμένα λιβάδια της Αγγλίας, δύο πολύ διαφορετικοί κόσμοι θα ενωθούν για πρώτη φορά και η Τίνκερμπελ θα αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δεσμό με ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει να έχει ανάγκη από νέους φίλους.

Καθώς οι νεραϊδοφίλες της Τίνκερμπελ ασχολούνται με μια επικίνδυνη διάσωση, η ίδια θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και ολόκληρη τη νεραϊδοχώρα. Απολαύστε τη νέα ταινία της Disney για τη δύναμη της πίστης και της φιλίας, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό, φαντασία και φυσικά… νεραϊδόσκονη!

“Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Ναραϊδοδιάσωση” υπόσχεται να διασκεδάσει μαγικά όλη την οικογένεια!

Συντονιστείτε καθημερινά σε όλες τις εκπομπές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να ζήσετε σε πρώτη προβολή τη μεγαλύτερη νεραϊδοπεριπέτεια με τίτλο “Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Ναραϊδοδιάσωση” το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ!

Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Ναραϊδοδιάσωση
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010
Doors open: 12 το μεσημέρι

Κινηματογράφος ΙΝΤΕΑΛ
Πανεπιστημίου 46, Κολωνάκι, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές