Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινοπωρινά Καλωσορίσματα - 2 θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

Τη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010, στο Θεατράκι πλατείας στο Άργος θα δοθούν δύο θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Ο Τρομάρας» του Γ. Βιζυηνού


Παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα Κιβωτός των Μύθων.
«Ο Τρομάρας» είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Ένα αγόρι που φοβάται ακόμα και μία μύγα, ψάχνει ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του. Μπλέκει όμως σε απίστευτες γκάφες και τρελές περιπέτειες... Θα τα καταφέρει; Οι μικροί θεατές καλούνται να βοηθήσουν τον ήρωα στις περιπέτειες του.

Η παράσταση παίζεται με γαντόκουκλες και κούκλες μαρότ. Οι εναλλαγές των σκηνικών ανάλογα με την δράση δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το έργο του μεγάλου μας ζωγράφου Θέοφιλου, καθώς οι κούκλες και τα κουστούμια έχουν επιρροές από το έργο του. Οι κουκλοπαίχτριες τραγουδούν παραδοσιακά τραγούδια από Μικρά Ασία και Μυτιλήνη, παρασύροντας συνεχώς μικρούς και μεγάλους σ' ένα αξέχαστο γλέντι!

Ώρα έναρξης: 6.30 μμ




Spaghetti , από την ομάδα eekuipoiz



Don Kristo και Luigi... 2 Ιταλοί, όχι μάγειρες αλλά καλλιτέχνες του δρόμου! Και μίμοι και ζογκλέρ και ακροβάτες, από τα βάθη της Σικελίας, μέχρι τα ανεμοδαρμένα ύψη της... Σταμάτας.

Μπερδεύονται συνεχώς για το ποιός είναι ο βοηθός και ποιός ο καλλιτέχνης. Σε ένα θεατρικό σκηνικό που θυμίζει πεζοδρόμιο, με μπάλες, κορίνες, καπέλα, μαχαίρια, φίδια και αστακούς τα κάνουν όλα... spaghetti.

Μια κωμική παιδική παράσταση τσίρκου με αστείες χορογραφίες και ακροβατικές δεξιοτεχνίες.

Ώρα έναρξης: 8.00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές