Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης & 48 ώρες LIVE @ public digital festival

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το διαγωνιστικό μέρος του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών και το 2o Public Digital Festival μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτυ στην Πλατεία Συντάγματος με τους Ελεονώρα Ζουγανέλη, 48 ώρες και Πάνο Μουζουράκη και παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Μια ξεχωριστή βραδιά με υπέροχες μουσικές και αγαπημένους καλλιτέχνες αφιερωμένη σε όλους όσοι πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Το Public Digital Festival που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κρουασάν Molto και Χορηγό Τεχνολογίας τη Samsung έχει μοναδικό στοχο την επικοινωνία και τη δυνατότητα εκφρασης των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία και την τέχνη.

Εκατοντάδες ομάδες νέων, επίδοξοι σκηνοθέτες, έχουν στείλει ήδη τις συμμετοχές τους. Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού με δημιουργικότητα, χιούμορ και φαντασία οργανώσαν την παραγωγή, έγραψαν σενάρια, επιμελήθηκαν σκηνικά και ρούχα, έκαναν μουσική επένδυση, μοίρασαν ρόλους και έφτιαξαν ψηφιακές ταινίες χρησιμοποιώντας κινητό τηλέφωνο, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα. Σε λίγες ημέρες κάποιοι από αυτούς θα αναδειχθούν νικήτες και θα κερδίσουν Υποτροφίες Σπουδών κινηματογράφου από την Ακαδημία Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δώρα τεχνολογίας από τη SAMSUNG και δωρεάν VIP pass για δύο άτομα για ένα χρόνο στους κινηματογράφους ODEON.

Για όλους έσας που δεν έχετε στείλει ακόμα την υποψηφιότητα σας, το Public Digital Festival έχει προνοήσει. Το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, ένα μοναδικό Shooting Installation θα «στηθεί » στην Πλατεία Συντάγματος για να σας προμηθεύσει με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από τη SAMSUNG ώστε να γίνετε κι εσεις, ο σκηνοθέτης ή ο πρωταγωνιστής που ονειρεύεστε.

Στο www.publicdigitalfestival.gr μπορείτε να βρείτε ταινίες όλων των κατηγοριών:video clips, κοινωνικά μηνύματα, καλοκαιρινές διακοπές, περιπέτειες, θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας, κόμικς και να ψηφίσετε online για το βραβείο κοινού.

Στη συνέχεια, το λόγο θα έχει η κριτική επιτροπή για να αποφασίσει για τα οκτώ βραβεία που αφορούν υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και δώρα τεχνολογίας. Οι Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελη Ανδρικοπούλου, Κώστας Ζήκος, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μυρτώ Κοντοβά, Έκτορας Λυγίζος, Ζέτα Μακρυπούλια, Πάνος Μουζουράκης, Φάνης Μουρατίδης, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Μαρία Ναυπλιώτη, Χρυσούλα Παπαϊωάννου, Γεράσιμος Ρήγας , Σάκης Ρουβάς, Spyros, 48 ώρες θα δουν τις υποψηφιότητες και θα διαλέξουν τις 8 καλύτερες ψηφιακές ταινίες

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ είναι για δεύτερη χρονιά ο Δημήτρης Δανίκας, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Σάκης Ρουβάς ενώ ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το κρουασάν Molto.Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση των νικητών θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου σε ειδική εκδήλωση.

Τα καταστήματα Public για δεύτερη χρονιά δίνουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους να πάρουν μέρος στο πιο δυναμικό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους και να συνδυάσουν την τεχνολογία με την 7η τέχνη με την ελπίδα μέσα από τις υποψηφιότητες να ανακαλυφθούν νέα ταλέντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές