Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Μουσικό Ταξίδι με Παραμύθια του Κόσμου

Μουσικό Ταξίδι με Παραμύθια του Κόσμου… αυτά τα Χριστούγεννα!


Ένα κενό στην τέχνη της Ρόδου έρχεται να καλύψει η φετινή παράσταση της «Ποιήεσσα» με τίτλο: «Μουσικό Ταξίδι με Παραμύθια του Κόσμου». Πρόκειται για μία Μουσική Αφηγηματική Παράσταση, ένα είδος που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στη Ρόδο και οι όποιες αφηγηματικές παραστάσεις ήταν μετακλήσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας. Με αφηγήτρια την Έλλη Γιαννάκη, που είναι επίσης εκπαιδευτικός και μουσικός, θα ταξιδέψουμε στον κόσμο του παραμυθιού! Θα τη συνοδεύσουν οι μουσικοί: Άννα Νικητιάδη στα κρουστά και το νέυ και ο Ηλίας Μαντικός στο κανονάκι, ενώ η ίδια η αφηγήτρια θα παίξει φλογέρα και ούτι.

Σαν τον παλιό καλό καιρό, όταν οι αφηγήσεις μυθοπλαστικών ιστοριών και παραμυθιών έφερναν κοντά τις παρέες στις γειτονιές και ζέσταιναν τα κρύα βράδια του χειμώνα ή δρόσιζαν τις θερμές καλοκαιρινές νύχτες. Οι ιστορίες συναρπαστικές, γεμάτες φαντασία και κάθε λογής πλάσματα... ξωτικά, νεράιδες, μάγισσες, ιππότες, δράκους, αερικά, πρίγκιπες και άλλες μορφές, σε έναν περιπετειώδη υπερφυσικό κόσμο, όπου όλα είναι δυνατά! Αλλά και η μουσική ταξιδιάρικη, συνδυασμένη με κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα.

Έτσι, μαζέψαμε αυτές τις παραμυθένιες ιστορίες, από πολλές μακρινές χώρες του κόσμου, απ' άκρη σ' άκρη της γης, και τις δέσαμε σε μία υπέροχη παράσταση, όπου με τη μαεστρία της αφηγηματικής τέχνης και τη συνοδεία μελωδικής μουσικής, θα γεμίσουμε με ζεστασιά τις καρδιές των ανθρώπων αυτά τα Χριστούγεννα και θα βιώσουμε παρέα, τη χαμένη θαλπωρή των παλαιών χρόνων...

Μία παράσταση για τους Μικρούς φίλους της τέχνης... από 6 έως 106 ετών!

Υπό την Αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. θα παρουσιαστεί μία σειρά παραστάσεων στη Ροδιακή Έπαυλη για όλες τις ηλικίες, των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.
Για όποιον επιθυμεί να φιλοξενήσει μία παράσταση στο χώρο του, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, μπορεί να επικοινωνεί στα τηλ. 22410 74405 και 6972178603 ή με email: poeessa@gmail.com

Για την «Ποιήεσσα» - Θεματικές Εκδηλώσεις
Άννα Αχιολά
Υπεύθυνη Δημιουργικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές