Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Tus: "Αι Βασίλης"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TUS "ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης οι αποκλειστικότητες δεν σταματάνε ούτε τα Χριστούγεννα! Ακόμα μια νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία! Το νέο τραγούδι του TUS που όλοι περιμένατε για τις γιορτές, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!

Ο TUS, πιο ανατρεπτικός από ποτέ, επιστρέφει φέτος τα Χριστούγεννα, με διαφορετική διάθεση και με μια άκρως χορευτική επιτυχία σε στίχους του TUS και του Γιάννης Μαραγκός και μουσική του Jason Jazzmind, με τίτλο "ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ".

Αναθεωρώντας ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα για τον Αϊ Βασίλη, τα δώρα και τα θαύματα των Χριστουγέννων, ο TUS παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία αποκλειστικά μέσα από το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας!

Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε πρώτοι τον χριστουγεννιάτικο TUS, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές