Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κόκκινη κορδέλα στον «Μύλο των Ξωτικών»


Με παρέμβαση του αν. Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Τζαβάρα, η κόκκινη κορδέλα και πάλι στον «Μύλο των Ξωτικών»!

Η τεράστια επιτυχία του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Χιλιάδες επισκέπτες κατακλύζουν καθημερινά το ομορφότερο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας. Μέχρι και της 6 Ιανουαρίου 2013 καθημερινά από τις 10:00 μέχρι και τις 21:00 θα υπάρχουν απίστευτες εκπλήξεις!

Επιπλέον από το προηγούμενο Σάββατο και χάρη στην προσωπική παρέμβαση του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, αρμόδιο για θέματα πολιτισμού, ο «Μύλος των Ξωτικών» αποκτά πλέον και πάλι την χαρακτηριστική του Χριστουγεννιάτική όψη.

Ο κ. Τζαβάρας αφουγκραζόμενος την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας και των χιλιάδων επισκεπτών και διαδικτυακών φίλων του Μύλου, αποφάσισε να δώσει εντολή για άμεση επανατοποθέτηση της χριστουγεννιάτικης κορδέλας και φέτος. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο του «Μύλου των Ξωτικώ» και πάλι θα κοσμεί το κεντρικό κτίριο της εκδήλωσης.

Με δεδηλωμένο το έντονο ενδιαφέρον το οποίο έδειξε ο κ. υπουργός καθώς και η Γενική Γραμματέας του αρμόδιου Υπουργείου, κ. Στέλλα Μενδώνη, εδόθη σήμερα η προφορική άδεια για την τοποθέτηση της κορδέλας.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη κατόπιν ισχυρών πιέσεων των απλών πολιτών και των χιλιάδων επισκεπτών που διαπίστωσαν ότι η έλλειψη της είναι εμφανής.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό και τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δικηγόρο Τρικάλων κύριο Απόστολο Τσαντήλα, που λόγο της προσωπικής και φιλικής του σχέσης με τον κύριο Τζαβάρα πέτυχε την άμεση και αποτελεσματική προώθηση του ζητήματος.

Εκτιμούμε ότι η παρουσία της κορδέλας θα προσδώσει επιπλέον στην αισθητική της εκδήλωσης και στην μεγιστοποίηση της προβολής του θεματικού πάρκου στα εθνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Η οργανωτική επιτροπή,
«Ο Μύλος των Ξωτικών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές