Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η Ikea και η Feelgood Entertainment παρουσιάζουν την ταινία "οι Υπερέξι"

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, στις 16:30, η Ikea και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν την πρεμιέρα της ταινίας "Οι Υπερέξι" (Big Hero 6).

Ο Hiro Hamada και ο Baymax, το ρομπότ του, φτιάχνουν μαζί με τους Wasabi, Honey Lemon, GoGo Tomago και Fred την ομάδα "Υπερέξι" με σκοπό να υπερασπιστούν το San Fransokyo από μία μυστηριώδη απειλή!

Για να κερδίσετε προσκλήσεις, πάρτε ένα κουπόνι από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, συμπληρώστε το και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση για τα εισιτήρια της ταινίας.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Κηφισός, που πραγματοποιούν επίσκεψη στον παιδότοπο των καταστημάτων και εγγράψουν το παιδί σε αυτόν, μπορούν να ζητήσουν ένα κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση από τον παιδότοπο.

Οι πελάτες έχουν δικαίωμα πολλαπλής συμμετοχής στην κλήρωση. Για κάθε επίσκεψη που πραγματοποιεί το παιδί τους στον παιδότοπο μπορούν να ζητούν ένα ακόμη κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση (με την φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων του παιδιού). Σε περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω από ένα παιδιά, οι πελάτες μπορούν να πάρουν τόσα κουπόνια όσα και τα παιδιά που θα εγγραφούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές