Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

DOM & ROLAND

H Innersense productions παρουσιάζει το ζωντανό θρύλο και έναν εκ των ηγετών της παγκόσμιας Drum’n’Bass σκηνής:
DOM & ROLAND
(DRP /  METALHEADZ / MOVING SHADOW)



CRYOGENICS (Audio Theory Records)
DUCKEM (Indigo Movement)
JUNIOR SP. (Innersense)
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

O Dominic Angas (ή αλλιώς Dom & Roland) είναι μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο παγκόσμιο Drum’n’Bass στερέωμα. Ακρογωνιαίος λίθος αλλά και ένας από τους σύγχρονους ηγέτες της σκηνής.
Με κυκλοφορίες από το 1994, δημιούργησε κάποια από τα σημαντικότερα κομμάτια του «σκληρού» Drum’n’Bass ήχου σαν solo καλλιτέχνης, ήταν engineer για λογαριασμό άλλων, πασίγνωστων καλλιτεχνών. Επίσης, ευθύνεται για τη γνωριμία, τη συνεργασία και αργότερα τη δημιουργία της Virus Recordings μεταξύ των Ed Rush και Optical, ήταν εκ των πρώτων ονομάτων (κατά πολλούς το κορυφαίο) στην θρυλική Moving Shadow, κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλα τα Major DNB Labels, ενώ το Album του με τίτλο “Industry”, έφτασε το 1998 στο Νο.3 των Independent Album Charts, πίσω μόνο από την Lauryn Hill και τους Tribe Called Quest.
Από το 2005 και μετά, οπότε και τελείωσε η δέσμευσή του στην Moving Shadow, δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρία, την Dom & Roland Productions, στην οποία ήδη έχει κυκλοφορήσει τρία album και είκοσι singles, με συνεργασίες με καλλιτέχνες  όπως Noisia, Amon Tobin, Audio και Rod Playford.
Μέσα στο 2013 κυκλοφόρησε το Best Selling Release στην Metalheadz του Goldie (Unofficial Jah / Outta Endz), ενώ ήδη ετοιμάζει και προσωπικό album το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Metalheadz το 2015.
Μόλις 3 μέρες μετά την επίσκεψή του στην Αθήνα, κυκλοφορεί το 4ο album στο προσωπικό του label, με τίτλο “Dom & Roland remix album”, το οποίο περιλαμβάνει remixes στα γνωστότερα κομμάτια του από τη σύγχρονη αφρόκρεμα της σκηνής, όπως Audio, Break, Gridlok, S.P.Y., Mefjus, Ulterior Motive, Skynet, Technical Itch, Mindscape, Nocturnal, κ.α.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
Ώρα ‘Εναρξης: 11.00 μ.μ.
Είσοδος: 9€ με μπίρα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313, 695 1787821

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές