Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ό,τι αγαπήσαμε

Ό,τι αγαπήσαμε

Ζωή Παπαδοπούλου


Live Ζωή Παπαδοπούλου
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Χυτήριο, η Ζωή Παπαδοπούλου, ετοιμάζοντας την τρίτη δισκογραφική της δουλειά, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει unplugged τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Μαζί της στην κιθάρα ο Παντελής Ντζιάλας.

Βιογραφικό:
Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της πόλης, όταν την ανακαλύπτει και της προτείνει συνεργασία ο Μανόλης Ρασούλης. Λίγο αργότερα, έρχεται η πρόταση του Δημήτρη Μητροπάνου να εμφανιστεί μαζί του στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιάννη Κότσιρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Λέκκα και άλλους .
Τρία χρόνια μετά, κυκλοφορεί το «Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά». Ο πρώτος της δίσκος, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, γίνεται ευρύτερα γνωστός με τις φωνές και των δυο να τραγουδάνε «Αχ και να σε είχα εδώ». Συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλευρό των: Μανώλη Φάμελλου, Νίκου Ζιώγαλα, Οδυσσέα Τσάκαλου, Μάκη Σεβίλογλου, Κώστα Λειβαδά, Γιώργου Καζαντζή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Χρήστου Νικολόπουλου. Λίγο αργότερα, κυκλοφορεί, ο δεύτερος δίσκος της, με τίτλο «Τατουάζ», ερμηνεύοντας τους στίχους της Χάρις Αλεξίου στο ομώνυμο τραγούδι.

Σύνδεσμος:
«Μέσα στο μετρό»
http://www.youtube.com/watch?v=H3bZvHtvUjY

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Χυτήριο
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.
Είσοδος: 10€

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313, 695 1787821

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές