Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Λέσχη 4Χ4 και στη Χίο

Η Χίος πλέον έχει τη δικιά της Λέσχη Τετρακίνησης.

Δρομολογήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη πρώτη λέσχη 4x4 του νησιού. Ήδη δόθηκε έγκριση και από την ΕΛΠΑ για συμμετοχή της Λέσχης στο έπαθλο Αιγαίου 4x4 2009 μαζί με τη Μυτιλήνη, την Κω και τη Ρόδο. Μια προσπάθεια που αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο νησί όχι μόνο από τα συμμετέχοντα νησιά αλλά και από την Αθήνα και άλλες περιοχές.

Ο σύλλογος δεν είναι βέβαια μόνο αγωνιστικός αλλά και εκδρομικός με βόλτες σε όλο το νησί σε άγνωστα σημεία για τους περισσότερους μιας και πρόσβαση εκεί έχουν μόνο οχήματα με ιδιαίτερες ικανότητες όπως τα τετρακίνητα.

Η Λέσχη έχει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στη προστασία του περιβάλλοντος και θα κάνει το παν να προστατέψει τις δασικές περιοχές του νησιού είτε με πυρασφάλεια είτε με τρόπους που θα υποδείξει η νομαρχία ή η πυροσβεστική.

Σκοπός του συλλόγου είναι η ανάδειξη της τετρακίνησης αλλά και η εκπαίδευση όλων των οδηγών σε θέματα 4x4. Το τετρακίνητο όχημα είναι ένα εργαλείο που μπορεί να προσφέρει πολλά όχι μόνο σε σας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο. Ας το εκμεταλλευτούμε.

Σας περιμένουμε!


Πληροφορίες:
ΜΟΣΧΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 6972052504
ΖΑΝΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6945124968
ΚΑΡΑΠΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6944867476

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές