Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η δύναμη των πέντε - Η εταιρεία του τρόμου

Συγγραφέας: Άντονι Χόροουιτς, Αγγλία
Μετάφραση: Φωτεινή Μοσχή
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Μικρή Πυξίδα (από 11 ετών)
Πρώτη έκδοση: Μάιος 2011
Σελ.: 432
Τιμή: 15,50€
ISBN: 978-960-496-013-2

Το σκοτάδι σκεπάζει τη Γη.
Οι Παλαιοί έχουν επιστρέψει.
Η μάχη πρέπει να ξεκινήσει.
Οι δεκατετράχρονοι δίδυμοι Σκοτ και Τζέιμι Τάιλερ δεν έμαθαν ποτέ ποιοι είναι ή από πού κατάγονται, αλλά ήξεραν πάντα ότι κατέχουν απίστευτες δυνάμεις. Όταν ο σατανικός Όμιλος Έρεβος απάγει τον Σκοτ και κατηγορεί τον Τζέιμι για φόνο, συνειδητοποιούν ότι, αν θέλουν να επιβιώσουν, πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτές τις δυνάμεις.
Ο Τζέιμι όμως βρίσκεται ξαφνικά χιλιάδες χρόνια πριν, σε ένα άγνωστο παρελθόν που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη φρίκη των Παλαιών. Εκεί μαθαίνει ότι είναι ένας από τους Πέντε Φύλακες της Πύλης και ότι η δύναμή τους είναι το μόνο που μπορεί να αναχαιτίσει το αιώνιο χάος. Όταν βρεθούν επιτέλους όλοι μαζί, οι Πέντε πρέπει να πολεμήσουν τις συγκεντρωμένες δυνάμεις του κακού και να κερδίσουν.

Το τρίτο βιβλίο της συγκλονιστικής, περιπετειώδους σειράς Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΡΟΟΥΙΤΣ γεννήθηκε στην Αγγλία το 1956 και σήμερα ζει στο βόρειο Λονδίνο με τη γυναίκα του, τους δύο γιους του και το σκύλο του. Ξεκίνησε να γράφει στα οκτώ του χρόνια και δεν έχει σταματήσει έκτοτε. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, καθώς και σενάρια για δημοφιλείς και βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές και για τον κινηματογράφο, αλλά και θεατρικά έργα. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε τουλάχιστον δώδεκα χώρες και αριθμούν χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες. Το μυθιστόρημά του Η ΑΓΡΟΙΚΙΑ ΓΚΡΟΥΣΧΑΜ κέρδισε το Βραβείο Βιβλίου του Λάνκασιρ, καθώς και το Ευρωπαϊκό Βραβείο, ενώ η ραδιοφωνική διασκευή του για το BBC απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Παιδικού Ραδιοφωνικού Έργου της Ένωσης Συγγραφέων.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν ακόμα 9 βιβλία του, ενώ ετοιμάζονται κι άλλα συναρπαστικά μυθιστορήματά του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.anthonyhorowitz.com, www.alexrider.com και www.powerof5.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές