Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ!

Κάτια Ράιντερ
Μετάφραση: Λίλιαν Τσιαβού
Εκδόσεις Κέδρος
Βιβλίο για παιδιά από 9 ετών
ISBN: 978-960-04-4194-9
Σελ. 236
Τιμή:12€
Νοέμβριος 2011

Αληθινές πριγκίπισσες! Αυτό είναι για τους γονείς τους η Έμα, η Σίσι και η Νταϊάνα, όμως τώρα ήρθε ο καιρός να το μάθει επιτέλους και ο υπόλοιπος κόσμος. Ιδρύουν στο πιτς φιτίλι λοιπόν ένα κλαμπ για πριγκίπισσες, με αυστηρούς κανόνες και ιερό σκοπό: να υπηρετούν τον κόσμο με αφοσίωση, αλληλεγγύη, ειλικρίνεια και καλοσύνη.
Αυτό όμως προκαλεί έναν μικρό χαμό, γιατί δεν αρέσει σε όλες τις γιαγιάδες να ακούνε ότι η κόμμωσή τους μοιάζει με θάμνο που μόλις έχει εκραγεί, ούτε θέλουν όλοι να τους παίρνουν από το χέρι και να τους βοηθούν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ξαφνικά όλος ο κόσμος φαίνεται να τα έχει βάλει με τις πριγκίπισσες, κι ας έχουν τα τρία κορίτσια τις καλύτερες προθέσεις…
Μέχρι που μια μέρα τούς δίνεται η ευκαιρία να κάνουν μια πραγματικά καλή πράξη…

Η Kάτια Ράιντερ μεγάλωσε στο Γκόσλαρ, μια μικρή μεσαιωνική πόλη της βόρειας Γερμανίας, που έχει μάλιστα και ένα αληθινό παλάτι! Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία. Άρχισε να γράφει κατά τη διάρκεια κάποιων διακοπών που ήταν πνιγμένες στη βροχή, κι από τότε δε σταμάτησε.
Έτσι προέκυψαν περισσότερα από εκατό βιβλία για παιδιά και εφήβους. Σήμερα η Kάτια Ράιντερ ζει ευτυχισμένη με το σύζυγο και τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Φέλιξ και την πριγκίπισσα Λίβα, στο Αμβούργο.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.KatjaReider.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές