Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διανομή των παιχνιδιών του Πράσινου Άη Βασίλη


Αυτά τα Χριστούγεννα οι Εθελοντές Ρόδου πήραν την πρωτοβουλία να φέρουν τον Πράσινο Άη Βασίλη στις Πηγές Καλλιθέας, που φέτος δεν έδωσε δώρα… αλλά μάζεψε τα παλιά σας παιχνίδια για να τα δώσει στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη!
Κατά την επίσκεψη στο μνημείο των Πηγών Καλλιθέας, την περίοδο των γιορτών, οι μικροί μας φίλοι έφερναν τα μεταχειρισμένα παιχνίδια που δεν ήθελαν πια, για να τα δώσουν στον Πράσινο Άη Βασίλη, κι εκείνος, με τη βοήθεια των Εθελοντών Ρόδου τώρα, θα τα μοιράσει σε παιδιά που τα χρειάζονται, δίνοντας τους μεγάλη χαρά!
Η δράση αυτή έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη και τη μέριμνα όλων μας, ειδικά αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες. Ο Πράσινος Άη Βασίλης θα είναι στις Πηγές Καλλιθέας και στις 2/1/12 για όσους θέλουν ακόμα να φέρουν κάποια τελευταία παιχνίδια.
Η πρωτοβουλία των Εθελοντών Ρόδου έγινε πραγματικότητα με τη συνεργασία των Πηγών Καλλιθέας και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Ι. Περδίκη και όλο το ΔΣ για τη στήριξη του εγχειρήματος.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ
Όσα παιχνίδια συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν στο ίδρυμα Άγιος Αντρέας, στο Κέντρο Ελπίδα, σε φτωχές οικογένειες που είναι αρκετές αυτή την περίοδο αλλά και σε μικρά παιδιά τσιγγάνων.
Συγκεκριμένα, η διανομή θα αρχίσει για τα παιδιά των αθίγγανων αυτό το Σάββατο, 31/12/11, στις 10πμ, στο χώρο του Καλλιπάτειρα στο Καρακόνερο, παρουσία του Δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά και του Προέδρου των Πηγών Καλλιθέας κ. Ιωάννη Περδίκη.

Για τους «Εθελοντές Ρόδου»
Χρήστου Τσιγάντε 3, εσωτερική αποθήκη Νο 9
Ρόδος, Τ.Κ 85100
Τηλ. 22410 34944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές