Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΑΡΤΥ ME DR.VODKATINI & ΣΑΚΗ ΤΣΙΤΟΜΕΝΕΑ

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το ιστορικό ΚΥΤΤΑΡΟ διοργανώνει ένα εορταστικό πάρτυ με έναν απ' τους καλύτερους dj και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης, τον Σάκη Τσιτομενέα του En Lefko 87.7, και ίσως την καλύτερη και μια απ' τις μακροβιότερες sou/jazz/funk μπάντες της χώρας, τους Dr.Vodkatini live on stage με πλήρη 10-μελή σύνθεση! Κι όλα αυτά συνοδευόμενα με κάτι σπάνιο για το μέγεθος της βραδιάς: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30, θα ξεκινήσει ο Σάκης Τσιτομενέας στα decks με ένα warm up groovy set, στις 11:30 θα εμφανιστούν οι Dr.Vodkatini για 1,5 περίπου ώρα, και στη συνέχεια ο γνωστός παραγωγός του En Lefko θα αναλάβει και πάλι να κρατήσει το κέφι του πάρτυ σε υψηλά επίπεδα, μέχρι τελικής πτώσης!

Κύτταρο X-mas party
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
Hπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ. 210.822.4134
full band live: DR.VODKATINI
special dj set: ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΤΟΜΕΝΕΑΣ (en lefko 87.7)
doors open @ 22:30
FREE ENTRANCEΟι Dr.Vodkatini κινούνται στο χώρο της μαύρης μουσικής με μια έμφαση στη soul, την acid jazz, τη disco, το funk αλλά και τους κοσμοπολίτικους easy listening, latin και lounge ήχους των 60s-70s. Η μπάντα έχει ένα πολύ πλούσιο ιστορικό ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα για περισσότερα από 10 χρόνια, με χαρακτηριστικό την ενέργειά της και την ανεβαστική διάθεση επί σκηνής, αφού ο σκοπός είναι κάθε εμφάνιση να είναι και ένα πάρτυ.
Tο ρεπερτόριο στα live shows είναι μοιρασμένο με κομμάτια-συνθέσεις της μπάντας, αλλά και πολλές διασκευές από το χώρο της μαύρης μουσικής.
Από δισκογραφικής πλευράς έχει κυκλοφορήσει 1 ολοκληρωμένο άλμπουμ (με κατεξοχήν οριginal κομμάτια της μπάντας) και 2 singles, ενώ αυτό τον καιρό ηχογραφεί το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.
Στα live η μπάντα αποτελείται από 10 άτομα επί σκηνής, μια και το ζητούμενο είναι να αναβιωθεί χωρίς "εκπτώσεις" και συμβιβασμούς το line-up των συγκροτημάτων των χρυσών εποχών της soul, με πνευστά, κρουστά, τραγουδιστές, με αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό οπτικά και ακουστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές