Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

1st Acropolis Half Marathon – Athens Run 2012

Ο Εθελοντισμός είναι ανθρώπινη ενέργεια με διαχρονική αξία χωρίς όρια και περιορισμούς. Ο Εθελοντισμός ξεκινά από την καρδιά του καθενός και διαχέεται ποικιλότροπα προς όλες τις εκφάνσεις της ζωής και κυρίως προς τους συνανθρώπους μας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 1st Acropolis Half Marathon – Athens Run 2012, έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών να συμμετέχουν με την προθυμία τους και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων της Διοργάνωσης.



Τομείς Εθελοντικής Προσφοράς
Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον 1st Acropolis Half Marathon – Athens Run 2012, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης όσο και την ημέρα του Αγώνα, στους ακόλουθους τομείς:

Περίοδος προετοιμασίας (14 και έως 19 Μαΐου 2012)

• Προετοιμασία Υλικού διοργάνωσης 14 έως 17/05/12

• Κέντρο Εγγραφών Αθλητών ( Γυμναστήριο Ι. Φωκιανός 18 και 19/05/12)

• Κέντρο Εγγραφών 3 χλμ ( Πλατεία Καραϊσκάκη 20/05/12)

Ημέρα Αγώνα (Κυριακή 20 Μαΐου 2012)

• Εκκίνηση (Παναθηναϊκό Στάδιο)

• Διαδρομή ΗμιΜαραθωνίου

• Διαδρομές Αγώνων 8 χλμ., 3χλμ. και 1.000μ. ΑΜΕΑ και  Special Olympics

• Τερματισμός ( Ζάππειο)



Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 1st Acropolis Half Marathon – Athens Run 2012, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Email:volunteers@acropolishalfmarathon.gr

Αγαπητοί Εθελοντές, φίλες και φίλοι,
Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 1st Acropolis Half Marathon – Athens Run 2012, θα αποκομίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία προσφέροντας το κοινωνικό αγαθό της ανθρώπινης συμπαράστασης, στήριξης και αλληλοβοήθειας, ενώ παράλληλα θα συμβάλετε σημαντικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του γεγονότος αυτού.

Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη έκφραση του ανθρωπισμού!
Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εθελοντισμού της διοργάνωσης θα πρέπει να συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εθελοντή ή την έντυπη αίτηση (λήψη αρχείου .doc, .pdf). Στην περίπτωση που συμπληρώσετε την έντυπη αίτηση θα πρέπει να την αποστείλετε υπογεγραμμένη στους αριθμούς fax 210-9331152 ή 210-3602102 και σύντομα οι υπεύθυνοι του εθελοντισμού θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές