Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 4: Σκυλίσια ζωή, του Τζεφ Κίνι

Τίτλος: Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 4: Σκυλίσια ζωή
Συγγραφέας: Τζεφ Κίνι, ΗΠΑ
Μετάφραση: Χαρά Γιαννακοπούλου
Σειρά: Graphic Novel (από 9 ετών)
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2010
Σελ.: 232
Τιμή: 11,00€
ISBN: 978-960-453-771-6


Έφτασαν οι καλοκαιρινές διακοπές· ο καιρός είναι τέλειος και όλα τα παιδιά παίζουν έξω. Ο Γκρεγκ Χέφλι, όμως, που είναι; Μέσα στο σπίτι του και παίζει ηλεκτρονικά με τις κουρτίνες κλειστές.

Όπως ομολογεί ο ίδιος, «είναι άνθρωπος του μέσα» και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση: μια ζωή χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς κανόνες. Ωστόσο, η μαμά του έχει διαφορετική άποψη για τις ιδανικές διακοπές· για εκείνη το καλοκαίρι πρέπει να είναι γεμάτο εξωτερικές δραστηριότητες, και μάλιστα δραστηριότητες που περιλαμβάνουν όλη την οικογένεια.

Ποια φαντασίωση θα κερδίσει τελικά; Του Γκρεγκ ή της μαμάς του; Ή μήπως τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι όπως κανείς δεν το περιμένει;


Το Νο 1 Best Seller των New York Times


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στη νότια Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του Τζούλι και τους δυο γιους τους, τον Γουίλ και τον Γκραντ. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι, το οποίο πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφική ταινία από την Twentieth Century Fox, Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 2: Ο Ρόντρικ δεν παίζεται! και Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 3: Το ποτήρι ξεχείλισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές