Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Be Quick, Real and Effective… Again

Στην Ελλάδα του σήμερα ένας ηθοποιός για να μπορεί να ξεχωρίσει πέρα από αληθινός πρέπει να είναι γρήγορος και αποτελεσματικός μας λέει η ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και acting coach, Τζένη Κοσμίδου.

Το σεμινάριο που ήρθε για να δώσει τέλος σε πολλούς μύθους όπως αυτοί των χρονοβόρων προβών και των πολυδάπανων και πολυετών σπουδών τον Ιούνιο του 2012 επιστρέφει στο Your Stage ακόμα πιο εμπλουτισμένο. Στον νέο κύκλο του «Be Quick, Real and Effective» πέρα από τις τεχνικές γρήγορης εκμάθησης και απόδοσης που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν σύγχρονο ηθοποιό και τις συμβουλές οργάνωσης μίας θεατρικής παραγωγής οικονομικά, εύκολα και γρήγορα έρχεται να προστεθεί η εισαγωγή στο Εξομολογητικό Θέατρο, ένα είδος πάνω στο οποίο δουλεύει κατά κύριο λόγο η Τζένη Κοσμίδου, και μία δίωρη ομιλία της Αγγελικής Γκαλμπένη η οποία θα αναδείξει τις βαθύτερες ρίζες του εξομολογητικού θεάτρου στα έργα των κλασσικών συγγραφέων αλλά και την αποτελεσματικότητα των τεχνικών του «Be Quick, Real and Effective» στα κλασσικά κείμενα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και σε όλους αυτούς για τους οποίους η υποκριτική θεωρείται άπιαστο όνειρο λόγο των υπέρογκων διδάκτρων που απαιτούνται και θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 18/11 ( 12-4) , Τετάρτη 21/11 ( 6-10), Κυριακή 25/11 (11-3).

Δεν ισχυριζόμαστε πως όποιος παρακολουθήσει το σεμινάριο θα γίνει τέλειος, μέσα σε μία εβδομάδα. Κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο και αναληθές, σίγουρα όμως θα μάθει να χειρίζεται τον εαυτό του και θα εντρυφήσει σε μεθόδους που θα τον τελειοποιούν μέρα με την μέρα πρακτικά και ρεαλιστικά χωρίς θεωρητικούς όρους και γενικολογίες. Τα αποτελέσματα του σεμιναρίου άλλωστε θα φανούν μέσα από τα κείμενα που θα δουλευτούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και μέσα από τις παραστάσεις που θα δημιουργηθούν με όσους από τους συμμετέχοντες έχουν δουλέψει αρκετά και σωστά κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες μίας παράστασης. Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία των παραστάσεων θα υπογράψει η Τζένη Κοσμίδου

Συνολικό κόστος σεμιναρίου: 60 Ευρώ.

Πληροφορίες – Εγγραφές:
"Your Stage" studio Πρόβας - Παρουσίασης - Σεμιναρίων
210-5122989
atyourstage@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές