Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Οι Dr.Vodkatini στο FaustΤην Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012,

η δεκαμελής μπάντα των Dr.Vodkatini επιστρέφει στις επάλξεις με πιο πολύ όρεξη από ποτέ! Soul, jazz, funk, lounge με διασκευές και originals της μπάντας απ' τα 2 πρώτα άλμπουμ της (κι ας μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το 2ο!!), και το πάρτυ για τη σεζόν 2012-2013 αρχίζει!!

Στο Faust, το καλύτερο και πιο επιτυχημένο μπαρ της Αθήνας την περσινή (κι απ' ό,τι φαίνεται ΚΑΙ τη φετινή!) σεζόν!

Σπεύσατε!

MC YINKA - φωνή
CRISTINA FONTANA - φωνή
ΓΚΕΛΛΥ ΦΛΟΥΡΗ - φωνή
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΑΜΑΡΔΑΣ - κιθάρα
ΖΩΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - πλήκτρα
DANIEL ADEGBOLA - μπάσσο
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΨΑΡΑΔΑΚΗΣ - drums
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ - κρουστά
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΚΟΛΗΣ - τρομπέτα
ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΡΜΟΣ - τενόρο σαξόφωνο


FAUST
Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12
Αθήνα
Τηλ.: 210 3234095

Ώρα έναρξης: 22.00
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)Οι Dr.Vodkatini κινούνται στο χώρο της μαύρης μουσικής με μια έμφαση στη soul, την acid jazz, τη disco, το funk αλλά και τους κοσμοπολίτικους easy listening, latin και lounge ήχους των 60s-70s. Η μπάντα έχει ένα πολύ πλούσιο ιστορικό ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα για περισσότερα από 12 χρόνια, με χαρακτηριστικό την ενέργειά της και την ανεβαστική διάθεση επί σκηνής, αφού ο σκοπός είναι κάθε εμφάνιση να είναι και ένα πάρτυ.

Tο ρεπερτόριο στα live shows είναι μοιρασμένο με κομμάτια-συνθέσεις της μπάντας, αλλά και πολλές διασκευές από το χώρο της μαύρης μουσικής.
Από δισκογραφικής πλευράς έχει κυκλοφορήσει 1 ολοκληρωμένο άλμπουμ (με κατεξοχήν οριginal κομμάτια της μπάντας) και 2 singles, ενώ αυτό τον καιρό ηχογραφεί το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Στα live η μπάντα αποτελείται από 10 άτομα επί σκηνής, μια και το ζητούμενο είναι να αναβιωθεί χωρίς "εκπτώσεις" και συμβιβασμούς το line-up των συγκροτημάτων των χρυσών εποχών της soul, με πνευστά, κρουστά, τραγουδιστές, με αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό οπτικά και ακουστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές