Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

RETRAUDIO


ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – VASSILIKOS
“RETRAUDIO”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
19,26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στη κεντρική σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ με πολύ μεγάλη επιτυχία! Οι δυο καλλιτέχνες συνδύασαν με έναν απολαυστικό τρόπο τις μουσικές τους και τις κιθάρες τους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις επιτυχίες τους αλλά και απρόσμενες διασκευές.

Από τη ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ και τη ΜΕΝΕΞΕΔΙΑ στο NO MILK TODAY και το DREAM A LITTLE DREAM, από το ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΕΚΔΙΚΗΘΩ και τον ΚΟΥΡΣΑΡΟ στο YOU ARE MY DESTINY και το SEALED WITH A KISS και βέβαια όλες οι γνωστές τους επιτυχίες: ΣΕ ΖΗΤΑΩ, ΑΝΕΜΩΝΑ ΣΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ, ΤΟ ΠΑΛΤΟ, ΣΕΡΕΝΑΤΑ, ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΠΑΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ, LOVE ME, FAKE, CAPRICORN, KEMAL, THE LOOK OF LOVE, WHOLA LOTTA LOVE κ.α.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους δυο καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή να τραγουδούν το αγαπημένο και των δυο I SAW HER STANDING THERE των ΒΕΑTLES. Στη συνέχεια οι δυο τους εναλλάσσονταν  πάνω στη σκηνή, με αγαπημένα τραγούδια, αυθόρμητα παντρέματα τραγουδιών και πολύ χιούμορ. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του προγράμματος είναι ένα ακουστικό στιγμιότυπο με τους δυο τους πάνω στη σκηνή, μόνο με τις κιθάρες τους  διασκευάζοντας τραγούδια όπως ΤΟ ΠΑΛΤΟ, ΠΑΡΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ, AND I LOVE HER, ΣΕΡΕΝΑΤΑ, ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ κ.α.
Αν και συνεργάζονται για πρώτη φορά και είναι διαφορετικοί σε πρώτη ανάγνωση, ο Λάκης και ο Vassilikos ταίριαξαν πολύ, σαν άνθρωποι αλλά και σαν καλλιτέχνες, έχοντας πολύ μεγάλη χημεία και αμοιβαία εκτίμηση, γεγονός που μοιράστηκαν με όλους όσοι ήταν εκεί μαζί τους στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν τόσο μεγάλος που από το χειροκρότημα  δεν τους άφηναν να κατέβουν από τη σκηνή.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και  ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν για 4 ακόμα παραστάσεις –  19/10, 26/10, 2-3/11 σε μια μουσική παράσταση με τον ανατρεπτικό τίτλο “RETRAUDIO” για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Σωτήρης Ντούβας - Τύμπανα,
Μίκης Ατταλειάδης - Μπάσο,
Άγγελος Αιβάζης - Κιθάρα,
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος - Πλήκτρα

Η συνάντηση τους είναι μουσικό γεγονός πρώτου μεγέθους και οι βραδιές με τους δυο τους πάνω στη σκηνή μόνο εκπλήξεις υπόσχονται… Οι δυο τους μας καλούν σε ένα ταξίδι στο τραγούδι χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37,  Ν. Κόσμος
Ώρα έναρξης: 10:30
Είσοδος: 10€
Φιάλη (με τα παρελκόμενα): 100€
Δεύτερη φιάλη (με τα παρελκόμενα):70€
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές