Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμος Αναστασιάδης, Θανάσης Αλευράς και Ελένη Γκασούκα στον Σταυρό του Νότου Plus σε μια βραδιά Δίεση


Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης, μαζί με τον Θανάση Αλευρά θα είναι σε μια βραδιά Δίεση στο Σταυρό του Νότου Plus με την Ελένη Γκασούκα να σκηνοθετεί.

Όσοι "πιστοί" προσέλθετε με προσκλήσεις που μοιράζονται στις εκπομπές του σταθμού Δίεση 101.3!



Δύο παρουσίες που συζητήθηκαν, δύο φωνές που ξεχώρισαν, δύο νέοι τραγουδιστές που κατάφεραν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δώσουν το στίγμα τους και να αποτελέσουν το νέο και ελπιδοφόρο στο ελληνικό τραγούδι, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους με την βοήθεια της Ελένης Γκασούκα σε ένα απροσδόκητο πρόγραμμα που δεν στέκεται στην ευκολία της φετινής τους επιτυχίας, αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα και μας προτείνει μία νέα οπτική στη ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών.

Μαζί τους ο βραβευμένος με το βραβείο «Χορν» ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους δύο ερμηνευτές.

Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό του άξονα τον κόσμο. Αφού η φιλοδοξία είναι κάθε βράδυ με την συμμετοχή του κόσμου ένα live να καταλήγει σε ένα αυτοσχέδιο party.

Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος από 30 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα μοναδικά πάρτυ του Δήμου Αναστασιάδη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον «Σταυρό του Νότου Plus»



«Σταυρός του Νότου Plus»

Ανακαινισμένος από τον Γιώργο Γαβαλά και ειδικά διαμορφωμένος για να στεγάσει την ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση
Φραντζή 14
Τηλ.: 2109226975
www.stn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές