Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Έλενα Παπαρίζου Weekend @ Mad TV

Έλενα Παπαρίζου Weekend @ Mad TV

Presenting Secret Concert

17 & 18 Οκτωβρίου

«Θα ‘ναι αλλιώς» το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου στο Mad TV αφού θα είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη pop star Έλενα Παπαρίζου! Συντονιστείτε και απολαύστε όλα τα video-clip της, αποσπάσματα από συνεντεύξεις και φυσικά την τελευταία της «μυστική» συναυλία!

Το «Έλενα Παπαρίζου Weekend» κορυφώνεται λοιπόν, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 22.00 με το 8ο Mad Secret Concert by WHAT’S UP! Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εγκαινίασε το θεσμό των μυστικών συναυλιών, επέστρεψε στο «stage» του 8ου Mad Secret Concert by WHAT’S UP για να ερμηνεύσει όσα τραγούδια δεν είχε προλάβει στο 1ο Μad Secret Concert.

Δείτε κι εσείς το δυνατό live στο οποίο παρουσίασε ένα ρεπερτόριο εντελώς ξεχωριστό και επιλεγμένο αποκλειστικά από την ίδια με διασκευές αγαπημένων κλασικών rock κομματιών και μπαλάντες όπως τα: Yesterday-Beatles, Rose-Bette Midler, The Time of My Life -Bill Medley & Jennifer Warnes, Nothing else Matters-Metallica κ.α... σε ένα επιβλητικό, μεταλλικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας.

Highlight της βραδιάς τα ντουέτα της Ελενας Παπαρίζου με τους: De Niro, 1550, Δήμο Αναστασιάδη, Γιώργο Σαμπάνη και Μύρωνα Στρατή!

Mην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές