Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΕΙΨΗ (Κινηματογραφική Έκδοση)

Τίτλος βιβλίου: ΕΚΛΕΙΨΗ (Κινηματογραφική Έκδοση)
Σειρά βιβλίων: Το Έπος του Λυκόφωτος – Βιβλίο 3
Συγγραφέας: Stephenie Meyer
Σελίδες: 656
ISBN: 978-960-6665-52-3
Τιμή: €24
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2010

Το βιβλίο που μετέτρεψε τη σειρά σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Στην Έκλειψη, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει έναν ακόμη ακαταμάχητο συνδυασμό ρομαντισμού και σασπένς με μια δόση υπερφυσικού. Συναρπαστικό, με πάθος και με συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις, αυτό το έπος αγάπης ανάμεσα σε θνητή και αθάνατο βαδίζει προς τη λογοτεχνική αθανασία.

«Μπέλλα;»
Η απαλή φωνή του Έντουαρντ ακούστηκε από πίσω μου. Γύρισα και τον είδα να ανεβαίνει ανάλαφρα τα σκαλιά της βεράντας, με μαλλιά ανακατεμένα από το τρέξιμο. Με τράβηξε αμέσως στην αγκαλιά του και με φίλησε πάλι. Το φιλί του με τρόμαξε. Υπήρχε υπερβολική ένταση στον τρόπο που τα χείλη του συνέθλιψαν τα δικά μου -σαν να φοβόταν ότι αυτός ήταν όλος κι όλος ο χρόνος που μας απέμενε.

Καθώς το Σιάτλ ρημάζεται από μια σειρά μυστηριωδών δολοφονιών κι ένας μοχθηρός θηλυκός βρικόλακας συνεχίζει την αναζήτησή του για εκδίκηση, η Μπέλλα για άλλη μια φορά βρίσκεται περικυκλωμένη από τον κίνδυνο. Και μέσα σε όλα αυτά, πιέζεται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της για τον Τζέικομπ -γνωρίζοντας πως η απόφασή της έχει τη δύναμη να αναζωπυρώσει την προαιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρικόλακα και λυκάνθρωπο. Ενώ η αποφοίτηση πλησιάζει, η Μπέλλα έχει να πάρει άλλη μια απόφαση: ζωή ή θάνατος. Όμως ποιο είναι ποιο;

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ επίσης από τις Εκδόσεις ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ
Έκλειψη – Ο Επίσημος Κινηματογραφικός Οδηγός του Mark Cotta Vaz με όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Έκλειψη.
και:
Ειδική έκδοση (movie tie-in edition) του δεύτερου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος –Νέα Σελήνη– με εξώφυλλο την αφίσα της ταινίας.
Ειδική έκδοση (movie tie-in edition) του πρώτου βιβλίου του Έπους του Λυκόφωτος –Λυκόφως– με εξώφυλλο την αφίσα της ταινίας.
Λυκόφως – Ο Πλήρης Κινηματογραφικός Οδηγός του Mark Cotta Vaz με όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Λυκόφως.
Νέα Σελήνη – Ο Επίσημος Κινηματογραφικός Οδηγός του Mark Cotta Vaz με όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία Νέα Σελήνη.

Έπαινοι για την Έκλειψη
“Υπνωτίζει και μεταφέρει τον αναγνώστη κατευθείαν μέσα στα πυκνά, βροχερά δάση του Φορκς”.
–People Magazine

“Οι λεγεώνες των αναγνωστών που έχουν μαγευτεί από τις ρομαντικές περιπέτειες της Μπέλλα και του βρικόλακα Έντουαρντ θα καταβροχθίσουν εκστατικοί την τρίτη συνέχεια”.
–Publishers Weekly

“Η τετραλογία της Meyer φλέγεται από την αρχέτυπη θύελλα του ρομαντικού πάθους και το υπερφυσικό στοιχείο δρα πρόσθετα σαν μεθυστικό άρωμα”.
–The New York Times

Είπαν για τη Stephenie Meyer
"Σε μία εποχή που η ρομαντική λογοτεχνία έχει παραδοθεί στο φτηνό ερωτισμό, και η σκοτεινή Φανταστική Λογοτεχνία κατοικείται από μονοδιάστατους χαρακτήρες με προδιάθεση για φρικιαστική βία, πολλοί αναγνώστες διψούν για αγνή ρομαντική φαντασία -μπόλικη ερωτική ένταση, αλλά τόσο ευπρεπής όσο και η Jane Austen.
Η Meyer δεν ξεκίνησε συνειδητά να προσεγγίσει αυτό το κοινό. Αντιθέτως, έγραψε την ιστορία στην οποία πίστεψε και για την οποία νοιαζόταν. Γράφει με φωτεινή καθαρότητα, χωρίς ποτέ να μπαίνει ανάμεσα στον αναγνώστη και το όνειρο που μοιράζεται μαζί του. Είναι αληθινή.
Πάντως, ποιος το περίμενε; Σήμερα, ο κύριος Ντάρσι είναι βρικόλακας".
Orson Scott Card
–TIME (The TIME 100)

Η σειρά βιβλίων Το Έπος του Λυκόφωτος έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Η Έκλειψη ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές