Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πώς να εντυπωσιάζεις από την πρώτη στιγμή

Όλοι οι τρόποι για επιτυχία σε κάθε είδους κοινωνική σχέση
Συγγραφέας: Λιλ Λάουντς, ΗΠΑ
Μετάφραση: Κασσιανή Μπουλούκου
Σειρά: Για να ζούμε καλύτερα
Εκδόσεις Ψυχογιός
Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2010
Σελ.: 384
Τιμή: 16,52€
ISBN: 978-960-453-738-9

Ξέρεις ποιοι είναι. Είναι τα άτομα εκείνα που, ανεξαρτήτως χρημάτων, μόρφωσης, εξωτερικής εμφάνισης ή προσωπικότητας, κάνουν εντύπωση παντού και πάντα. Είναι χαρισματικοί και όλοι απολαμβάνουν τη συζήτηση μαζί τους.

Θέλεις να εμπνέεις εμπιστοσύνη σε κάθε κοινωνική και επαγγελματική συναναστροφή; Να αποκτάς εύκολα φίλους και να κάνεις σημαντικές επαφές όπου κι αν πηγαίνεις; Να κερδίζεις το σεβασμό όλων με την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σου;

Η γκουρού της επικοινωνίας Λιλ Λάουντς προτείνει νέες τεχνικές για επιτυχία στη ζωή, στον έρωτα και στην εργασία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΛΙΛ ΛΑΟΥΝΤΣ, ειδικευμένη σε θέματα επικοινωνίας, με διεθνή αναγνώριση, έχει παρουσιάσει προγράμματα σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Κατά καιρούς έχει εκπαιδεύσει υψηλόβαθμα στελέχη του καταλόγου Fortune 500 σε θέματα διαπροσωπικής επικοινωνίας και έχει παραδώσει σεμινάρια επικοινωνίας στην ειρηνευτική δύναμη των ΗΠΑ, σε στελέχη ξένων κυβερνήσεων και σε μεγάλες εταιρείες. Προτού ασχοληθεί με τον τομέα της επικοινωνίας, η Λιλ Λάουντς υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The Project, με έδρα τη Νέα Υόρκη, για τη διεξαγωγή ερευνών και την παροχή συμβουλών σε θέματα σχέσεων. Είναι μέλος της American Association of Sex Educators, Counselors and Therapists. Με έδρα της τη Νέα Υόρκη, η συγγραφέας έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια και κολέγια, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία τα βιβλία της ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ Σ’ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ και ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγγραφέα www.lowndes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές