Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα 2011 από το Δήμο Άργους – Μυκηνών


Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος με μια φαντασμαγορική γιορτή για μικρά… και μεγάλα παιδιά!!!

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.00 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, μια ομάδα από animators - εμψυχωτές θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς επισκέπτες με εκπαιδευτικά και εορταστικά παιχνίδια και shows. Ξωτικά, Μάγοι, Κλόουν, Νεράιδες, Βασίλισσες του Πάγου και ο Άι Βασίλης θα περιμένουν τα παιδιά για να υποδεχθούν με ευχές το εορταστικό στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του νέου Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στις 7.00 το βραδάκι τα πολύχρωμα λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα ανάψουν.

Εορταστικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική – νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών και την παιδική χορωδία του κέντρου Μουσικών Σπουδών και Πολιτισμού «Δίεσις», θα γεμίσουν χαρμόσυνα την πλατεία και τους γύρω δρόμους.
Οι "μαγικές φωτίτσες" από τα κεράκια και τα φαναράκια των παιδιών του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους, θα μας οδηγήσουν στο "χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο τοπίο" αυτής της εντυπωσιακής βραδιάς.
Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ Άργους και του ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους ενώνουν τις… μαγικές τους δυνάμεις!!! και περιμένουν τα παιδιά να γίνουν κοινωνοί μαζί τους σ' αυτό το κατανυκτικό και συνάμα μεγαλόπρεπο πνεύμα των ημερών. Το εκπαιδευτικό προσωπικό με περίσσιο κέφι και μεράκι κατασκευάζει χριστουγεννιάτικα δωράκια.
Ένας D.J. θα είναι κοντά μας με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και γνωστές χορευτικές επιτυχίες καθ΄ όλη την διάρκεια της βραδιάς και… ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης των παιδιών θα φωτογραφίζεται με το μικρό του πόνι.

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές