Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ

CAMILLA LACKBERG
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Σειρά: Αστυνομικό
Μετάφραση από τα σουηδικά: Γρηγόρης Κονδύλης
ISBN: 978-960-501-518-3
Σελ.: 520
Τιμή: 17,70€

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ - 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Το καλοκαίρι στο γραφικό ψαροχώρι Φιελμπάκα κυλά γαλήνια, ώσπου ένα τηλεφώνημα ταράζει τη θερινή χαλάρωση του επιθεωρητή Πάτρικ Χέντστρεμ. Ένα αγόρι έχει ανακαλύψει το πτώμα μια γυμνής γυναίκας στη Χαράδρα του Βασιλιά, και ο Πάτρικ αναγκάζεται να διακόψει την άδειά του, αφήνοντας μόνη την αγαπημένη του Ερίκα, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί. Σπεύδοντας επιτόπου ο επιθεωρητής και η ομάδα του διαπιστώνουν πως η γυναίκα έχει δολοφονηθεί. Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ανακαλύπτουν πως κάτω από το σώμα αυτής της γυναίκας υπάρχουν οι σκελετοί δύο γυναικών που αγνοούνταν από τα τέλη της δεκαετίας του 1970…

Κριτικές για το βιβλίο
Η πλοκή θα σας συναρπάσει, κυρίως όμως θα σας συγκινήσουν οι ήρωές της και οι αλήθειές τους. Πραγματικό διαμάντι.
Vecko-Revyn (Σουηδία)
Μια γοητευτική παραμυθού που μας παρασύρει στον μυστηριώδη κόσμο της.
Independent
Καθηλωτικό και ταυτόχρονα απογειωτικό.
The Sun
Οι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο θα αγαπήσουν τη Φιελμπάκα και τα εγκλήματά της όσο και οι Σουηδοί, που ανέδειξαν την Καμίλα Λέκμπεργ νούμερο ένα στη λίστα των ευπώλητων.
Peter Robinson, συγγραφέας

Η Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Τότε ξεκίνησε να γράφει και το πρώτο της βιβλίο Η παγωμένη πριγκίπισσα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 στη Σουηδία, όταν η Καμίλα ήταν 29 χρονών. Τρία χρόνια αργότερα τα βιβλία της πολλά υποσχόμενης σειράς με πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα –το alter ego της Καμίλα– και τον αστυνομικό Πάτρικ, φιγουράρουν στις λίστες των μπεστ σέλερ. Σήμερα τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 7.000.000 αντίτυπα και έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Ζει σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά.

Περισσότερα για την Καμίλα και τα βιβλία της θα βρείτε στους δικτυακούς τόπους

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές