Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Vampire Diaries - Η σκοτεινή σύναξη (Βιβλίο 4)

Συγγραφέας: Λ. Τζ. Σμιθ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Ευηνέλλα Αλεξοπούλου
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2011
Σελ.: 264
Τιμή: 13,30€
ISBN: 978-960-496-281-5

Το φως θα νικήσει το σκοτάδι.
Ένας Παλιός –έτσι ονόμαζαν τους βρικόλακες που η αρχή της ύπαρξής τους χανόταν στα βάθη του χρόνου- θα κάνει ανάστατους τους κατοίκους του Φελς Τσερτς και θα ακινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του Καλού –μαζί τους και ο Ντέιμον- να τον πολεμήσουν.
Η Έλενα θα γίνει η προστάτιδα της πόλης της και θα κατευθυνθεί, σαν φωτεινή λαμπάδα, τα «ανήσυχα πνεύματα» στον πόλεμο εναντίον του.
Βρικόλακες και λυκάνθρωποι θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα, αλλά τελικά το φως θα υπερισχύσει του σκότους.
Ο Στέφαν και η Έλενα, στο μεταίχμιο των δύο κόσμων, κάτω από την πανσέληνο του θερινού ηλιοστασίου, θα ξανασμίξουν, και η χαρά φαίνεται να μπαίνει και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων στην πόλη.

Το τέταρτο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας συναρπάσει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΛΙΣΑ ΤΖΕΪΝ ΣΜΙΘ έχει γράψει περισσότερο από είκοσι βιβλία για νέους, πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί στη λίστα των ευπώλητων της εφημερίδας New York Times. Τα αγαπημένα θέματά της είναι ο έρωτας, η φαντασία και ο φόβος. Τα VAMIRE DIARIES έχουν γυριστεί τηλεοπτική σειρά, η οποία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ. Η συγγραφέας ζει στο Σαν Φρανσίσκο.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα προηγούμενα βιβλία της σειράς, ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ, Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ και Η ΟΡΓΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.ljanesmith.net και www.vampirediaries.net ή το site των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ πατώντας εδώ - http://www.psichogios.gr/site/Authors/show?aid=587.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές