Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΤΙΤΛΟΣ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: DEEPAK CHOPRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΛΙΛΗ ΔΡΕΠΑΝΙΑ
Εκδόσεις Δρεπανιά
ΣΕΛΙΔΕΣ 32
ΤΙΜΗ €11,00

Στις μέρες μας για πολλούς η ελπίδα για ευτυχία κοντεύει να χαθεί. Για τα παιδιά μας όμως η ελπίδα θα πρέπει να είναι πάντοτε ένα δυνατό φως. Ας τα βοηθήσουμε με ένα βιβλίο που δείχνει το δρόμο προς την ευτυχία με απλούς και πρακτικούς τρόπους.
Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να διδάξετε στα παιδιά σας εφτά τρόπους που θα τα βοηθήσουν να έχουν μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή; Αυτό μπορείτε να το κάνετε με το βιβλίο του Deepak Chopra: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!
Οι ιδέες που υπάρχουν μέσα σ’ αυτό το βιβλίο είναι οι αιώνιοι νόμοι του σύμπαντος παρουσιασμένοι με τον πιο απλό τρόπο για παιδιά. Όταν τα παιδιά καταλάβουν πώς λειτουργεί το σύμπαν, από πνευματική άποψη, θα είναι πιο εύκολο γι’ αυτά να ταξιδέψουν μέσα του με χαρά, αγάπη και ευτυχία.
Ο Deepak Chopra είναι ένας καταξιωμένος δάσκαλος ανατολικής φιλοσοφίας στον δυτικό κόσμο. Είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ εδώ και δεκαετίες και τα βιβλία του έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Είναι ο ιδρυτής του «Κέντρου Καλής Ζωής Chopra» στο Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια και τη νέα Υόρκη. Του αρέσει να περνά το χρόνο του και να μοιράζεται τη σοφία του με τα εγγόνια του, τη Leela, την Krishan και την Tara, και τώρα, μέσα απ’ αυτό το βιβλίο, με όλα τα παιδιά του κόσμου!
Η Kristina Tracy είναι μια επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων και νιώθει απέραντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχε να δουλέψει με τον Deepak Chopra. Ελπίζει τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν και να μάθουν απ’ αυτό.
Η Rosemary Woods γεννήθηκε στη νότια Ιρλανδία και μετακόμισε στο Λονδίνο όπου σπούδασε εικονογράφηση στην Κεντρική Σχολή Τεχνών St. Martin. Εικονογράφησε διάφορα βιβλία όπως το βραβευμένο «Ένα πηγάδι - η Ιστορία του νερού στη Γη». Εργάζεται σε ένα στούντιο στο Λονδίνο, με την Κόκο, το καφέ της Λαμπραντόρ, να κοιμάται δίπλα στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές