Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΙ - Το πάθος (Βιβλίο ΙIΙ)

Συγγραφέας: Λόρεν Κέιτ, ΗΠΑ
Μετάφραση: Φωτεινή Μοσχή
Εκδόσεις Ψυχογιός
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους)
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2011
Σελ.: 384
Τιμή: 15,50€
ISBN: 978-960-496-283-9

Η Λους θα πέθαινε για τον Ντάνιελ.
Και έχει πεθάνει. Ξανά και ξανά. Στη διάρκεια των αιώνων, η Λους και ο Ντάνιελ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλο μόνο και μόνο για να χωριστούν και πάλι. Αλλά, ίσως, δε χρειάζεται να είναι πια έτσι…
Η Λους είναι σίγουρη ότι κάτι ή κάποιος από την προηγούμενη ζωή της μπορεί να τη βοηθήσει. Κι έτσι γυρίζει πίσω στο παρελθόν για να είναι μάρτυρας στις πρώτες συναντήσεις της με τον Ντάνιελ και στα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα.
Ο Καμ και οι λεγεώνες των αγγέλων και των Απόκληρων είναι αποφασισμένοι να πιάσουν τη Λους στα χέρια τους. Όσο για τον Ντάνιελ, τρέμει στη σκέψη γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει, αν η Λους ξαναγράψει την ιστορία τους, αν η αιώνια αγάπη τους σβήσει για πάντα μέσα στις φλόγες…

Το τρίτο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ, η συνέχεια ενός απόλυτου και μοναδικού έρωτα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ έχει μάστερ στη δημιουργική γραφή και διδάσκει στο UC Davis . Ζει σε ένα παλιό αγρόκτημα στο Γουίντερς της Καλιφόρνια. Τα δικαιώματα του πρώτου βιβλίου της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ έχουν πουληθεί σε 17 χώρες, ενώ τα κινηματογραφικά δικαιώματά του έχουν αγοραστεί από την Disney.
Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν και τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.fallenbooks.co.uk και www.laurenkatebooks.net ή το site των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ http://www.psichogios.gr/site/Authors/show?aid=616.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές