Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τα καλύτερα της Eurovision 2010: Alyosha - Sweet People και Jessy Matador - Alllez Olla Olé

Τα καλύτερα τραγούδια στη Eurovision 2010 είναι η συμμετοχή της Ουκρανίας με την Alyosha να τραγουδάει Sweet People με θέμα ενάντια στον πόλεμο και τη γαλλική συμμετοχή με το dance hit του Jessy Matador με τίτλο Alllez Olla Olé, που σίγουρα θα το χορεύουμε όλο το καλοκαίρι.

Πραγματικά πάντως η φωνή της Alyosha είναι πάρα πολύ σπάνια, τόσο σε τεχνική, σε έκταση αλλά και σε συναίσθημα. Τέτοια έντονη έκπληξη είχα να νιώσω απ' την πρώτη φορά που άκουσα live τους Cyanna, ένα καταπληκτικό alternative rock συγκρότημα που θα'χε πολύ ενδιαφέρον να τους στέλναμε στη Eurovision! Παρεπιπτόντως η Ουκρανία αρχικά θα έστελνε το τραγούδι To be free, αλλά αποκλείστηκε επειδή είχε κυκλοφορήσει το 2008.

Για να μείνουμε στο θέμα μας, προσωπικά εύχομαι να κερδίσει φέτος η Ουκρανία με την Alyosha, ανατρίχιασα όταν την άκουσα να τραγουδάει και στ' αλήθεια τόσο καλή φωνή εμφανίζεται μια φορά στα δέκα χρόνια. Αφού η τύχη τα 'φερε έτσι ώστε - αυτή τη φορά - η αποκάλυψη ενός ταλέντου σαν της Alyosha να γίνει στη Eurovision, μακάρι να κερδίσει την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές