Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ανοιχτή επιστολή του Στάθη Παναγούλη στον Γιώργο Παπανδρέου

Ο Στάθης Παναγούλης, αδελφός του γνωστού αγωνιστή της δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη, στέλνει την παρακάτω ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.


Αγαπητέ Γιώργο,
ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ να δώσεις το παράδειγμα και να κλείσεις στη φυλακή δύο τουλάχιστον από τους εκατό περίπου που γνωρίζω και γνωρίζεις. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ σου αναφέρω τους εξής

1. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ πρώην ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (που δεν έχει υπηρετήσει ούτε τη θητεία του και πριν μπει στο κόμμα ήταν ανεπάγγελτος) τώρα όμως διαμένει σε υπερπολυτές σπίτι στην ακριβότερη περιοχή της Αθήνας στην οδό Διον.Αρεοπαγίτου.
Για ρώτα τον πού τα βρήκε τα λεφτά?

2. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ πρώην ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ πώς έχτισε υπερπολυτελή τριώροφη βίλλα στην Πεντέλη? κι αυτόν τον θυμάμαι να μην έχει ούτε τσιγάρα να καπνίσει.
Για ρώτα τον πού τα βρήκε τα λεφτά?

Υστερόγραφο
ΔΙΩΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, νυν κολλητό σου ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ που κυριολεκτικά δεν είχε παπούτσια να φορέσει και πριν τον πλούσιο γάμο του όταν ήταν υφυπουργός ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ένα στην Πατρ. Ιωακείμ και δεύτερο στην Ζαλοκώστα στο Κολωνάκι.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, από αυτούς να πάρεις τα λεφτά κι ΟΧΙ από τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που αυτή τη στιγμή τους παίρνεις τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

1 σχόλιο:

παπα-Ηλίας είπε...

Μπράβο Στάθη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνταγές